Cum afli dacă te place cu adevărat 

Uneori poate fi dificil să-ţi dai seama dacă un bărbat te place sau nu. Acum flirtează cu tine, iar momentul următor nu mai eşti sigură de ce simte. Şi chiar dacă femeile sunt cele cu reputaţia că  „se lasă greu”, a descifra semnalele unui bărbat poate fi la fel de complicat. Tocmai de aceea, am realizat o listă cu acele mici detalii potrivit cărora, bărbatul de lângă tine este cu adevărat interesat de tine.
 

Anulează un meci important
Dacă este genul de bărbat care urmăreşte şi chiar merge pe stadion să-şi susţină echipa fovorită,dar ratează un joc important ca să stea cu tine,ia-l ca pe un semn clar că îi place de tine. Şi nu ne referim aici la acele meciuri neînsemnate,de mijloc de sezon,ci la alea mari! Dacă acceptă să vă vedeţi într-o astfel de seară,atunci ai dat lovitura. 


Se îmbracă la patru ace pentru a te impresiona
Unii bărbaţi au într-adevăr un anumit stil,atunci când vine vorba despre haine,însă dacă ieşi la întâlnire cu un băbat care pare scos din reviste,la acest capitol,fii sigură că nu e doar o întâmplare. Un astfel de efort trebuie înţeles ca atare,mai ales că ştim cu toatele că bărbaţii se îmbracă de obicei în jeanşi,tricouri şi doar câteodată în cămăşi. Consideră acest semn de bun augur,mai ales că bărbaţii nu fac astfel de gesturi cu oricine.

Este creativ atunci când planifică întânirile voastre
Un film şi a lua cina în oraş este reţeta ideală pentru o întânire reuşită,însă trebuie să recunoşti că nu aduce nimic nou sau creativ. Deci,dacă bărbatul cu care te întâneşti face eforturi susţinute şi caută mereu să te surprindă,ceea ce încearcă să-ţi comunice prin asta,este interesul real pe care i l-ai trezit. O să te ducă la cel mai nou restaurant din oraş,o să organizeze un picnic drăguţ sau îţi va găti chiar el ceva cu adevărat gustos. Prin asta încearcă să te cucerească şi să te impresioneze.

Apartamentul său este impecabil
Băieţii şi bărbaţii sunt cunoscuţi şi chiar renumiţi pentru dezordinea de la ei de-acasă. Evident,nu toţi sunt la fel,însă majoritatea nu păstrează prea mult timp apartamentul curat şi aranjat. Din moment ce te aduce acasă,iar locul este curat şi aerisit,e clar că părerea ta despre locul lui intim este importantă. O casă frumoasă este indicatorul cel mai evident că un bărbat este atras de tine şi că părerea ta contează.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei