Lucruri speciale pe care o mamă le face pentru copilul ei zilnic 

Legătura dintre mamă și copil este, într-adevăr, una specială. O mamă face foarte multe sacrificii pentru copilul ei, îi arată zi de zi afecțiunea pe care i-o poartă. Copilul îi schimbă viața fără ca măcar ea să-și dea seama pe moment. Nu există nimic mai frumos pe lume decât dragostea pe care o mamă o simte pentru copilul ei.

Iată de ce trebuie apreciată o mamă de către copilul ei și de cei din jur:

O mamă oferă siguranță și liniște copilului ei

Indiferent de ce se întâmplă, o mamă este mereu alături de copilul ei. O îmbrățișare caldă a mamei este suficientă pentru a ameliora orice durere. În plus, mama este întotdeauna lângă tine pentru a te mângâia și proteja.

O mamă se asigură mereu că copilul ei a mâncat

Și pe tine te-a întrebat de nenumărate ori mama ta dacă ai mâncat, nu-i așa? Nimănui nu îi pasă mai mult de alimentația ta decât mamei. Ea este mereu acolo pentru a-ți aminti că trebuie să mănânci. Chiar și în cazul unui copil pretențios la mâncare, ea găsește o soluție.

O mamă spune ce este bine și ce este rău

Când vine vorba de predarea părții morale a vieții, rolul mamei este de o importanță capitală. Învață copilul ce este bine și ce este greșit. Ea îți arată dragoste, compasiune și bunătate, calități care trebuie să se regăsească și la tine.

O mamă este alături când este bolnavă

Când ești bolnavă sau nu te simți bine, mama ta nu este liniștită. Ea este una dintre singurele persoane care-ți arată devotament față de tine. Dragostea mamei este cu siguranță uimitoare în astfel de momente.

O mamă ține cont de decizii luate de copil

Un alt lucru special pe care numai o mamă îl face este că îți respectă deciziile. Ei îi pasă de tine în diferite moduri, fie că te îmbrățișează și te face să zâmbești, fie te ajută moral sau financiar.

Dragostea mamei este frumoasă și uimitoare. Adu-ți aminte de aceste lucruri de fiecare dată când ești departe de ea. Mulțumește-i pentru că este mama ta, că există în viața ta, că este alături de tine de fiecare dată.

Credit foto: www.lifealth.com


S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "