Moduri prin care îţi poţi da seama de sexul copilului, înainte să-ţi spună doctorul 

Eşti nerăbădoare să afli dacă vei avea o fetiţă sau un băiat? Există câteva moduri prin care îţi poţi da seama de sexul copilul tău, înainte de a-ţi spune medicul.

În funcţie de poftele alimentare pe care le ai

Multe femei au pofte alimentare în timpul sarcinii,deoarece în corp au loc anumite dezechilibre hormonale. În funcţie de alimentele la care pofteşti,îţi poţi da seama ce sex va avea bebeluşul tău.

Dacă ţi-este adesea poftă de alimente bogate în zahăr,cel mai probabil vei avea o fetiţă. Însă,în cazul în care tânjeşti după alimente sărate sau condimentate înseamnă că vei avea un băiat.

În funcţie de cât de rău îţi este

De obicei,femeile care aşteaptă băieţi nu prea au stări de greaţă şi de vomă în primele săptămâni de sarcină. Acest lucru se întâmplă în mod frecvent în cazul femeilor care vor naşte fetiţe.

În funcţie de cum arată burtica

Dacă burtica ta este mai joasă,cel mai probabil vei avea un băiat,iar în caz contrar vei fi mamă de fată.

În funcţie de bătăile inimii

Când medicul ginecolog îţi face o ecografie doppler pentru a asculta inima bebeluşului,ia în calcul rata bătăilor. Dacă rata bătăilor inimii fătului este sub 140 de bătăi pe minut,cel mai probabil vei avea o fetiţă,iar în caz contrar,vei naşte un băieţel.

Dacă suferi sau nu de acnee

Încă din bătrâni se spune că femeile care se confruntă cu acnee pe timpul sarcinii vor naşte cel mai probabil fete. Conform legendelor vechi,viitoarele mame se confruntă cu această problemă inestetică pentru că fetiţele le "fură" frumuseţea .

În funcţie de testul verighetei

Scoate-ţi verigheta şi leag-o cu un şnur. Apoi,întinde-te pe spate şi ţine şnurul suspendat deasupra burţii. Dacă se mişcă în faţă şi-n spate vei avea o fetiţă,iar în cazul în care se mişcă circular,vei deveni mamă de băiat.

În funcţie de ce visezi

Multe femei însărcinate visează sexul copilului. Dacă visezi că vei avea un băiat,află că,de fapt,vei avea o fetiţă şi viceversa.

În funcţie de forma sânilor

O altă modalitate prin care poţi afla dacă vei avea fată sau băiat este de a-ti analiza cu atenție sânii. Dacă observi că sânul stâng este mai mare decât dreptul,cel mai probabil vei avea un băiat.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite


Ultima ediție
Click! pentru femei

Alimente care grăbesc îmbătrânirea-nr.46(472)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei  

12 luni - 91 lei