Şase trucuri să-i înveţi pe cei mici să împartă camera 

Micile apartamente nu ne permit atât de mult spaţiu pe cât ne-am dori. Spaţiul devine şi mai mic pentru cei care au doi copii sau mai mulţi, care trebuie să împartă aceeaşi cameră. Iată şase trucuri să-i înveţi pe cei mici să împartă camera.

În primul rând,este important ca fiecare copil să aibă acces la intimitate,dar acest lucru nu înseamnă că trebuie să stea singur în cameră. Copiii îţi pot găsi un refugiu într-un fort improvizat,într-o ascunzătoare sau chiar într-un cort amplasat în cameră.

În al doilea rând,împărţirea camerei cu un frate sau o soră aducă mari beneficii. Când copiii sunt mici,aceşti au un plus de confort ştiind că mai este o persoană care doarme în aceeaşi cameră cu ei.

Iar pe măsură ce cresc,dacă sunt de vârste apropiate,atunci se va lega o prietenie între ei,cu discuţii seara înainte de culcare. Faptul că trebuie să împartă camera cu cineva îi învaţă pe copii să dezvolte abilităţi importante,precum responsabilitatea menţinerii curăţeniei,împărţirea lucururilor şi folosirea spaţiului în mod egal şi eficient.

Descoperă care sunt trucurile care te ajută să-l convingi pe copilul mai mare că trebuie să-și împartă camera cu fratele mai mic pe casoteca.ro

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei