5 trucuri din bucătărie care te vor surprinde 

Fiecare gospodină are secretele ei, însă trucurile din bucătărie sunt nenumărate și te pot scuti de multe nereușite. Iată câteva sfaturi pe care și tu le poți pune în aplicare la nevoie.

Cum salvezi o supă prea sărată

Dacă supa ți-a ieșit prea sărată și te gândești deja cu nostalgie la timpul pe care l-ai pierdut pregătind-o, află că exista o salvare. Adaugă-i un cartof curățat, tăiat cubulețe de dimensiuni mai mari, care va acționa exact ca un burete, atrăgând sarea în exces. Scoate bucățile de cartof din ea, înainte de servire. Îi mai poți drege gustul și amestecând în ea un praf de zahăr brun sau o cană de apă în plus. 

Cum scapi de mirosul de usturoi de pe mâini 

Foarte gustos și aducând totodată multiple beneficii pentru sănătate, usturoiul are o aromă destul de pătrunzătoare de care cu greu scapi. Scapă de mirosul impregnat în piele, frecându-ți mâinile cu câteva boabe de cafea sau cafea măcinată. Poți face același lucru cu o lingură din oțel inoxidabil, care va absorbi imediat mirosurile. Sulfatul din usturoi va rămâne lipit de unele metale pe care le are în compoziție oțelul inoxidabil din tacâmuri.

Descoperă alte trucuri care îți vor fi utile în bucătărie pe clickpoftabuna.ro.

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "