7 arme din plante împotriva grăsimii 

Specialistul în nutriţie de peste 20 de ani Gerlinéa îţi oferă soluţii de slăbit naturale, din plante, dovedite clinic drept eficiente în lupta cu toxinele sau kilogramele în plus. Fiecare concentrat are o țintă precisă: accelerează metabolismul, topește stratul adipos, subțiază talia, elimină apa, grăsimile și toxinele.

DETOX ȘI DRENAJ

Gerlinéa Drenaj Apa este o băutură cu cicoare (diuretic, hipoglicemiant, antioxiant), brusture (detox), urzică moartă albă și crețușcă (diuretice, antiinflamatoare, calmante gastrice), ceai verde (acelerează metabolismul, topește grăsimile). Plan pentru 10 zile. Preţ recomandat: 29,3 lei/500 ml.

Gerlinéa Drenor Detox Bio este o băutură din păpădie (detox), coacăz negru și ceai verde (sprijinã funcţiile de eliminare ale organismului) și frunze de măslin (antioxidant). Plan pentru 10 zile. Preţ recomandat: 34,9 lei/500 ml.

Gerlinéa Shot Detox Anghinare este un concentrat din frunze de anghinare, detoxifiant, susține funcția hepatică, ajutând la slăbire. Cu suc concentrat de mere. Plan pentru 7 zile.Consumă-l de preferinţă rece. Preţ recomandat: 37,90 lei/70 ml.

Arde și eliminăgrăsimile, accelerează metabolismul

Gerlinéa Destocant Grăsimi este un supliment alimentar pe bază de plante din frunze de nopal și mate, cu efect de ardere și eliminare a grăsimilor. Plan pentru 2 săptămâni. Preţ recomandat: 31,42 lei/28 cpr.

Gerlinéa Abdomen Plat este un supliment alimentar pe bază de plante: guarana, mate, brusture și fenicul, care te slăbesc și reduc grăsimea de pe burtă! Plan pentru 2 săptămâni. Preţ recomandat: 31,43 lei/45 cpr, 3 cpr/zi.

Gerlinéa Ardere Grăsimi este o băutură cu ceai verde (reduce absorbţia lipidelor şi a glucidelor), guarana (elimină grăsimile) și ortosiphon (elimină toxinele și te ajută să slăbești). Îndulcit cu extract de stevia. Plan pentru 10 zile. Preţ recomandat: 34,90lei/500ml.

Gerlinéa Program de slăbire – 4 acţiuni este un supliment alimentar pe bază de plante cu guarana, ceai verde, ginseng. Bogat în vitamina C, controlează greutatea, elimină grăsimile, îmbunătățește metabolismul glucidic, reduce oboseala. Plan pentru 28 de zile. Preţ recomandat: 32,42 lei/28 cpr.

Le găsești pe www.nutrivita.ro


S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "