7 locuri ideale din bucătărie unde poți pune rafturi 

Amplasarea rafturilor în bucătărie, pe lângă corpurile de mobilier este o idee care fie îți place, fie nu te atrage. Pentru a afla dacă sunt practice, depinde foarte mult de modul în care folosești bucătăria, dar și cât timp petreci acolo. Dar, dacă vrei să adopți această metodă de amenajare, apare întrebarea: unde să le pun? Ei bine, sunt multe locuri grozave pe care le poți folosi. CasoTeca îți prezintă șapte locuri ideale din bucătărie unde poți pune rafturi.

În jurul unei ferestre

Lumina naturală este foarte importantă, așa că e bine să exploateazi la maximum de orice ochi de fereastră de care dispui. Folosirea unor dulapuri lângă fereastră va face ca acestea să blocheze pătrunderea luminii naturale. În schimb, folosirea unor rafturi va permite pătrunderea luminii în bucătărie. În plus, poți depozita aici lucruri pe care le folosești în mod frecvent.

În fața unei ferestre

Această idee ar putea naște controverse pentru unii, dar este un exemplu folosit destul de des în amenajările interioare. Dacă ai ferestre mari, care permit unei cantități mari de lumină să pătrundă, dar nu ai nici cea mai fantastică priveliște, atunci poți folosi aceste rafturi chiar în fața ferestrei. Este un aspect care se potrivește spațiilor moderne, dar merge și în casele tradiționale. Pentru a nu bloca lumina, depozitează pe aceste rafturi pahare sau accesorii din sticlă, care permit ca lumina să pătrundă prin ele.

Descoperă care sunt locurile din bucătărie în care poți pune rafturi pe casoteca.ro.


S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "