Ce oameni de zăpadă amuzanți! Și tu poți face unul 

Deși sezonul rece a început, conform calendarului, de ceva timp, iarna abia acum și-a intrat cu adevărat în drepturi. Afară totul e alb - un peisaj cu adevărat de poveste, oameni de zăpadă amuzanți de zâmbesc, omătul ne scârțâie sub picioare, iar meteorologii anunță că în perioadă următoare ninsorile nu se vor opri. 

Așa că,avem ceva timp la dispoziție să facem oameni de zăpadă.

Dacă vreți să ieșiți din tipare,puteți să încercați ca anul acesta să nu mai faceți un om de zăpadă clasic. Am căutat idei de oameni de zăpadă altfel și am găsit câțiva cu adevărat amuzanți. Sperăm să te inspire și să faci unii și mai haioși.

Oameni de zăpadă amuzanți – cutia poștală și biciclistul

Dacă ești mămica unui copil de câțiva anișori cu siguranță acesta se va distra de minune să facă împreună cu tine creații simpatice din zăpadă,iar tu îți vei aduce aminte de clipele minunate din copilărie când construiai oameni de zăpadă amuzanți,fioroși sau clasici.

Din tot ceea ce am văzut,mi-a plăcut cel mai mult un om de zăpadă construit pe o bicicletă. Ne oferă senzația că avem în față nu doar un om de zăpadă amuzant,ci un adevărat biciclist.

Polițist sau pisicuță,printre oamenii de zăpadă amuzanți

Unul dintre oamenii de zăpadă amuzanți pe care i-am găsit este și cel care are capul construit astfel încât din gura lui pare o cutie poștală. Îți e mai mare dragul să pui acolo o scrisoare. Eu cu siguranță i-aș lăsa un bilețel dacă acesta ar fi fost făcut în România.

Printre oamenii de zăpadă amuzanți se regăsesc și cei care imită niște polițiști sau care stau așezați la o masă și par a fi o gașcă de prieteni ce se distrează de minune împreună,dar oameni de zăpadă amuzanți sunt și cei care seamănă cu niște animăluțe sau cu personaje din desene animate.

Acum că ai văzut ce oameni de zăpadă amuzanți se pot face din nea,nu mai pierde timpul. Lasă-ți mintea să creeze cele mai haioase opere de artă din zăpadă și bucură-te din plin de această perioadă din an. 

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite


Ultima ediție
Click! pentru femei

Alimente care grăbesc îmbătrânirea-nr.46(472)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei  

12 luni - 91 lei