Cele mai superbe şi neobişnuite flori pentru grădina ta 

Te-ai plictisit cu același flori din grădina ta şi ai vrea ceva deosebit şi care să atragă atenţia vizitatorilor? Ei bine, atunci trebuie să ştii că sunt şi plante mai rare, exotice, care pot aduce un plus de frumuseţe grădinii tale. CasoTeca îţi prezintă cele mai superbe şi neobişnuite flori pentru grădina ta.

Floarea liliac

Această frumusețe uimitoare vine direct din junglă la tine în grădină. Un tubercul al acestei plante tropicale dramatice poate crește până la aproape un metru, deci are nevoie de un ghiveci destul de mare pentru a-şi atinge potenţialul. Păstrează planta în umbra filtrată și menține-o umedă. Această plantă iubește umiditatea la fel de mult cât urăște frigul. Dacă simţi că ai nevoie seara de un pulover, atunci bagă planta în casă.

Dichelostemma ida-maia

Este o bucurie să găsești o floare exotică în grădina de vară. Cunoscută anterior sub numele de Brodiaea coccinea, această plantă cu multe clustere de flori, poate atinge o înălţime de 60 de centimetri.

Cleodendrum

Această plantă este un arbust semi-dur, care poate creşte până la 2,6 metri, însă nu rezistă iarna la temperaturi de sub 10 grade Celsius. De aceea în regiunile mai reci, aceasta poate fi crescută şi în ghiveci. Indiferent de sol sau de recipient, păstrează solul umed şi asigură-i o jumătate de zi de soare.

Află ce alte flori neobișnuite și superbe trebuie să se găsească în grădina ta pe casoteca.ro.

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "