Cum arată mașina de familie perfectă? 

Alegerea potrivită a mașinii de familie a devenit un leitmotiv pentru piața autohtonă, indiferent de segmentul din care aceasta face parte. 

De altfel opțiunile s-au extins la ora actuală,iar o zonă de piață care până acum era destul de restrictivă din punct de vedere al spațiului,fie că vorbim de cabină sau de portbagaj,adică segmentul B,și-a deschis „porțile” pentru monovolume sau așa cum mai sunt cunoscute la ora actuală drept MPV-uri (Multi Purpose Vehicle) și pentru SUV-uri sub denumirea generică „de oraș”.
 
Cel mai adesea,alegerile sunt făcute în funcție de tipul caroseriei,iar cum s-a împământenit deja la noi,volumul majoritar al vânzărilor este deținut de sedanuri. Cu alte cuvinte,trebuie să recunoaștem că mitul Daciei 1300 mai persistă încă,cu toate că modelul a dispărut de o bună perioadă de timp.
 
Urmarea este că oferta de sedanuri este cea mai dezvoltată,prețurile începând de la aproximativ 7.000 de euro,cum ar fi în cazul unui Logan nou. SH-urile pot începe și mai jos,în funcție de valoarea de revânzare a fiecărui model în parte.
 

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei