Cum să încarci telefonul fără a utiliza energie electrică 

Telefoanele mobile sunt o parte importantă în rutina noastră zilnică. Ele nu sunt folosite numai pentru a comunica cu oamenii, ci și pentru a afla informații din întreaga lume și pentru a lucra pe ele. Dar toate aceste lucruri sunt imposibile când telefonul este descărcat și ți-ai uitat încărcătorul acasă. Există și alte modalități prin care-ți poți încărca telefonul. Iată care sunt:


Recomandările de mai jos pot fi de ajutor numai în cazul în care nu ai o priză prin preajmă și nici încărcătorul la tine, ci doar un cablu de date.

La laptop

Dacă ai laptopul deschis, folosește pur și simplu un cablu USB și conectează-l cu telefonul. Este un truc foarte simplu, dar în momentele de criză, oamenii uită complet de el.

Cu încărcătorul de mașină

Telefonul mobil poate fi încărcat fără a folosi energie electrică utilizând cablu de încărcat de mașină. Cu siguranță ai un astfel de încărcător în mașina ta.

Cu încărcătorul portabil

Aproape toate mașinile au opțiunea de a atașa încărcătorul portabil în mașină. Este posibl ca bateria telefonului să se încarce mai lent, dar când călătorești, este cea mai bună opțiune. Nu uita să-ți cumperi un astfel de încărcător pentru când pleci la drum lung.

La soare

Există multe acumulatoare de bacetrii solare disponibile în prezent, care te ajută să-ți încarci telefonul folosind energie solară. Însă, acest lucru este posibil mai mult vara când soarele strălucește pe cerul senin ca lacrima

Credit foto: www.freepik.com


S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "