Idei de mese de cafea realizate din trunchi de copac 

Dacă ai tăiat un copac şi nu ai ce face cu trunchiul, atunci iată câteva idei pe care le poţi pune în practică. De asemenea, dacă nu ai fost nevoie să tai vreun copac, dar îţi dorești un obiect care să imprime unei camere personalitatea ta, atunci poţi pune şi tu în practică aceste idei de mese de cafea realizate din trunchi de copac.

Vrem, nu vrem, se întâmplă să fim nevoiţi să tăiem copacul din curte. Fie că s-a înălţat prea mult şi loveşte în ferestre sau pe acoperişul casei, fie pur şi simplu e bătrân şi stricat. Nu arunca pe foc trunchiul copacului! Poţi realiza o masă de cafea care îi va impresiona pe cei care îţi vor trece pragul.

Idei de mese de cafea realizate din trunchi de copac

Iată câteva idei simple pentru a da o altă viaţă trunchiului de copac. Tăiat pe dimensiuni, acesta poate lua locul unei măsuţe de cafea. Vopseşte bucata de lemn în alb şi aplică forme metalice doar pe partea superioară.

După ce ai curăţat trunchiul bine, îl poţi lăcui, după preferinţă. Aplică apoi o sticlă groasă. În funcţie de greutate, o poţi prinde de trunchi, pentru mai multă siguranţă.

Descoperă și alte idei de mese de cafea realizate din trunchi de copac pe casoteca.ro.


S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "