Idei pentru decorațiuni originale de Crăciun 

Am intrat deja în febra sărbătorilor de iarnă, așa că putem să începem să ne gândim Crăciun și la tot ce presupune acesta: cadouri, împodobirea casei și decorațiuni!

Una dintre cele mai bune modalitați de a intra în spiritul Crăciunului este decorarea casei și împodobirea bradului.

Cu toate acestea, nu trebuie să cheltuiești o mulțime de bani pe jucării și ornamente de Crăciun pentru a crea o atmosferă magică și a adaugă un aspect festiv casie tale.

Aveți cu siguranță multe lucruri pe undeva prin casă, care pot servi ca decoratiuni elegante și originale de Crăciun.

Iată câteva idei de a realiza un decor festiv: 

Transforma masa festiva intr-o experienta speciala pentru fiecare invitat cu acest aranjament foarte usor de realizat. Ai nevoie de servete de panza, sablon de etichete si o panglica. Pliaza servetele sub forma unei pungute, scrie numele fiecarui invitat sau o urare pe eticheta; apoi perforeaza etichetele, trece panglica prin orificiu si prinde-le de servete folosind cleme. Poti adauga praline sau specialitati Ferrero si decorul este pregatit!


Orice globuleț simplu poate deveni un cadou special pentru bunici sau alte rude. Aplica vopsea sau acuarela pe mână, imprimă pe globuleț, adaugă numele tău, anul și dacă mai ai loc și un "Crăciun Fericit!"


Probabil ai vazut multe astfel de globuri in filme. La prieteni sau in magazinele de decoratiuni. Stiai insa ca le poti crea acasa, fara prea mult efort si cu costuri minime? Ai nevoie doar de răbdare și de sfoară, lipici și câteva baloane. 


Rezulatul este spectaculos: Lumânări, bomboane și câteva globulețe. Așeză-le cu stil pe o farfurie, alături de câteva mărgele și gata... ai o decorațiune perfectă pentru masa de Crăciun.


Sursă: povesteacasei.ro, magazinuldecase.ro


S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "