Liniile palmelor prezic viitorul! 

Este cunoscut faptul că palma stângă dezvăluie totul ce aduce viitorul, iar dreapta dezvăluie ce am realizat în viață până în prezent. Citește în palmă atunci când vrei să aflii caracteristicile moștenite și potențialul interior, dar și atunci când vrei să știi ce schimbări apar în viață.

În cazul în care semnele cele active și pasive sunt foarte diferite,reprezintă o persoană care a lucrat în mod activ și greu spre auto-dezvoltare în fiecare aspect. Mână activă reprezintă o persoană dreptace,ce va fi mâna lui sau a ei,în timp ce mâna stângă este pasivă. Este la fel și pentru oamenii stângaci. În plus,o persoană cu mâinile relativ mici este considerată mai activă,petrece mai puțin timp de gândire despre ce să facă.

Iată cum să interpretezi corect liniile palmelor:

Linia vieții

Aceasta începe între degetul mare și cel arătător și trece în jurul valorii de Muntele lui Venus spre încheietura mâinii. În cazul în care este lungă,profundă și netedă prezintă o stare bună de sănătate și o viață lungă. Liniile abrupte și cele ramificate în jos indică bolii și / sau accidente.

Linia capului

Este linia orizontală din mijloc. În cazul în care este lungă și profundă ai o mintea extinsă,și se încadrează într-o direcție imaginativă. Direcția în care merge în sus este plictisitoare,obiectivă. Ea are start comun cu linia vieții,rezonabile și sexual devoțională cu sexul opus. Începută mult deasupra liniei de viață este prezentă afecțiunea pentru aroganță și ipocrizie. Liniile transversale mici,prin titlul reprezintă predispoziție spre dureri de cap.

Linia inimii

Lungă,profundă și netedă reprezintă emoții și compasiune. La sfârșitul liniei inimii între degetul mijlociu și cel arătător este prezentă bunătatea și sacrificarea. La sfârșitul degetului arătător,lacomia de putere,iar la sfârșitul spatelui degetului arătător reprezintă devotamentul de viață la o singură profesie. În cazul în care linia de viață și linia capului sunt aproape,înseamnă că șeful tău domină peste sentimente.

Linia destinului

Aceasta se întinde de la încheietura mâinii până la degetul mijlociu. În cazul în care este profund gravată,destinul prescris determină viața. Linia destinului începe în mijlocul palmei care reprezintă apariția în viață a succesului,mai târziu. Dacă linia destinului lipsește,un mod distinctiv îți hotărăște viața,iar dacă apare cu întreruperi prezintă nenorocire.

 Linia artei  

Se merge de la linia destinului și până la degetul inelar. În cazul în care este predominantă reprezintă talentul artistic. Dacă poți vedea o altă linie,lângă linia de lângă artă,linia banilor,poți trăi din talent. În cazul în care ambele lipsesc,nu va fi nici talent,nici fericire.

 Linia Mercur  

Este chiar lângă linia artei,sub degetul mic. O linie lungă și fermă semnifică agilitate în afaceri,iar mai multe linii subțiri prezintă interesele științifice. Linia Mercur în legătură cu linia de bani sau cu cea a artei reprezintă bogăție prin știință și afaceri.

Linia sănătății

Arcul de mai jos de linia Mercur este linia sănătății. Mulți oameni ar putea să nu-o aibă,dar dacă este prezentă,aceasta indică probleme de sănătate,mai ales dureri ale organelor interne.

Liniile fericirii

Poți găsi aproximativ patru linii în jurul încheieturii. Dacă acestea sunt clare prezintă fericirea,dar după o muncă grea,iar în cazul în care sunt absente,nu va fi nicio bucurie.

Liniile erotice

Micile linii pe muntele lui Venus sunt cele erotice. Muntele lui Venus indică o sensibilitate și o vitalitate. Puternice,lungi și paralele reprezintă sentimente romantice puternice,liniile slabe scurte,sunt mai puține emoții,iar cele de grilă se referă la tendința de a argumenta și relații scurte.

 Linia succesului 

Aceasta este linia mică de la titlu la degetul arătător. Liniile drepte se referă la ambiție care conduce la succes,iar liniile încrucișate prezintă obstacolele în drumul spre succes.

 Brâul Venus  

Arcul de mai jos a degetului mijlociu și inelar este numit brâul Venus. În cazul în care este un cerc închis prezintă dezamăgire în dragoste,iar cercul semi-deschis,dezamăgirile vor fi depășite. Mai multe cercuri se referă la o sensibilitate excesivă care complică viața obișnuită.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei