Moduri ingenioase de a folosi cimentul în amenajarea interioară 

Până acum câțiva ani, betonul a fost în mod tradițional folosit pentru subsoluri, garaje și trotuare. De regulă, cimentul nu a fost considerat ca fiind un material de expus în apartamente şi case, dar acest lucru s-a schimbat. CasoTeca îţi prezintă câteva moduri ingenioase de a folosi cimentul în amenajarea interioară.


Aceasă nouă tendința de a folosi cimentul în amenajarea interioară se regăseşte în distribuirile utilizatorilor de Instagram. În plus, pe lângă faptul că oferă o fundaţie solidă unei case sau unei clădiri, cimentul este acum folosit la podele, rafturi şi chiar mici accesorii deorative. Cimentul sigilat are un aspect mat, iar acest lucru îl protejează împotriva apei şi petelor. Designerii și arhitecții din toată lumea oferă o multitudine de opțiuni personalizate.

Moduri ingenioase de a folosi cimentul în amenajarea interioară

Deși cimentul poate părea un material rece, acesta are de fapt calitatea uluitoare de a crea un fundal neutru pentru majoritatea stilurilor de amenajare: rustic, bohemian, industrial sau minimalist. Cimentul se întreţine uşor comparativ cu alte materiale, cum ar fi o podea din lemn. În plus, cimenul mai poate fi folosit şi la bricolarea unor accesorii de decor care dau un efect interesant. Iată mai jos câteva exemple pe care le poţi pune şi tu în practică.

Chiuvetă din ciment pentru baie

Cimentul este un material puternic și solid pentru a putea fi folosit pentru o chiuvetă de baie. În imaginea de mai jos, două chiuvete sunt prelungite cu un blat. Culoarea luminoasă creează o paletă moale, subtilă pentru baie, acționând în același timp ca un element de design impresionant într-un spațiu minimalist.

Află cum poţi folosi cimentul în amenajarea interioară pe casoteca.ro.


S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "