Omul gospodar îşi face vara sanie şi iarna car - Cumpără un brad artificial din timp! 

Fii cool de Crăciun! Îmbracă-te cât mai trendy, cu articole vestimentare cu tematică de Crăciun! Nu uita și de bucuriile vacanței, să-ți cumperi un snowboard, o pereche de schiuri sau o placă pentru zăpadă dacă te hotărăști să-ți petreci Sărbătorile de iarnă la munte, unde ninsoarea este ca la ea acasă. 

 Dacă petreci în familie de Sărbători îți poți amenaja locuința așa cum îți dorești, nu uita însă că atmosfera de sărbătoare este completată perfect cu bradul de Crăciun. Pentru aceasta cumpără din timp unul din tipurile de brazi artificiali prin magazinul online www.BraziCraciun.net.

Tipuri de brazi artificiali pentru Crăciun

Dacă ai suficient spațiu poți alege un brad artificial de culoare verde-închisă, care are o coroană impresionantă și înălțimea de 200 cm. Pe site-ul BraziCrăciun.net poți alege și un brad artificial 180 cm, sau un brad artificial 240 cm, înălțimea sa fiind calculată cu tot cu suportul metalic care este inclus în prețul produsului. Un brad atât de înalt este o încântare pentru ochi, el va străluci feeric atunci când va avea aprinse beculețele instalației de pe crenguțele sale, sau luminițele care sunt deja incorporate la unele produse de acest gen.

Brazii sunt comercializați într-o gamă cromatică ce reprezintă o noutate în fiecare an. De exemplu pot fi brazi de Crăciun argintii, care au ramurile perfect albe și care amintesc de brazii naturali de pe crestele înalte ale munților care sunt acoperiți mereu de fulgi de zăpadă. Culoarea argintie la brad este deosebită, tocmai pentru că este mai puțin obișnuită, ea se potrivește perfect într-o casă cu decor modern și luxos.


 La fel de interesant este bradul verde artificial dar care are luminițele incorporate în așa fel încât poate fi considerat ca fiind în trend în fiecare an. Desigur cei care preferă un brad natural pot aștepta până în perioada Sărbătorilor când este sezonul vânzării lor. Pentru ei însă există variante de brazi artificiali de Crăciun care au un aspect atât de apropiat de natural încât pot fi aproape la fel de atrăgători ca brazii din pădure, în stil clasic. 

Brazii artificiali online sunt o alegere perfectă pentru cei care vor să achiziționeze un astfel de produs pentru mai mulți ani. Ei sunt ambalați în cutii de carton rezistente, cu mânere, nu ocupă mult spațiu și pot fi asamblați ușor înainte de Crăciun, pentru a crea o atmosferă magică în care bradul este elementul principal.

Bradul cu fibră optică este preferat de mulți oameni care nu au timp de decorațiuni speciale, de aranjarea lor în brad și apoi de strângerea lor în cutii de carton. La un astfel de brad luminițele optice sau LED-urile cu lumini sunt deja incorporate și poate avea deja atașate armonios pe crenguțe diferite globuri, clopoței și alte accesorii strălucitoare. Bradul va străluci datorită acelor sale care au culori schimbătoare și va îmbunătăți atmosfera de Sărbătoare.


Brazii artificiali de Crăciun cu conuri sunt perfecți pentru cei care vor să-și amintească de brazii din munți, naturali, plini de conuri și de zăpadă. Aspectul lor te duce cu gândul la brazii de pe culmile montane, mai ales dacă au și vârfurile crenguțelor albe. 

Pentru ca totul să fie și mai frumos nu mai rămâne decât să împodobești un astfel de brad cu globuri, fundițe din organiza, steluțe argintii, clopoței și alte decorațiuni strălucitoare. Pentru a-l îmbrăca de magie poți folosi una sau mai multe instalații de pom cu luminițe multicolore.

Cumpără un brad artificial din timp și poți beneficia de reduceri substanțiale de 30% în perioada din afara sezonului! Ai avantajul de a nu plăti nimic pentru transportul coletului care îți va fi adus acasă. Plata produsului se face la livrarea coletului, prin ramburs, în avans prin OP sau cu ajutorul cardului.


Pentru un Crăciun deosebit ornează-ți bradul cu globuri colorate, beteală și mărgele strălucitoare, cu globuri din sticlă străvezie sau ornamente din sticlă cu motive interesante. Alege tot felul de modele de globuri care vor încununa cu farmecul loc orice brad de Crăciun. Nu uita de căciula de Moș Crăciun în alb și roșu, și de coronița de brad natural care nu trebuie să lipsească din casă în această Sărbătoare. Cadourile sunt obligatorii, de aceea trebuie să le cumperi din timp, pentru că nu doar copiii le adoră ci și adulții abia așteaptă momentul când vor deschide cadourile de Crăciun. 

Pe site-ul BraziCraciun.net poți achiziționa coșuri cadou cu diferite produse ce sunt perfecte pentru a face surprize plăcute celor din familie și prietenilor. Ele pot fi realizate și la comandă, după dorința fiecărui cumpărător, astfel încât să cuprindă produse pe gustul acestuia.

Cele mai populare cadouri de Crăciun sunt băuturile fine și mai ales șampania, dulciurile, bomboanele cu ciocolată și cu diferite arome, parfumurile, cozonacul Panettone, pișcoturile, figurinele Moș Crăciun din ciocolată, etc. Cadourile deja propuse spre comercializare sunt gata împachetate și ornate cu fundițe elegante.


S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "