Pune aspirină în mașina de spălat! Rezultatul te va surprinde 

Îngălbenirea sau înnegrirea hainelor deschise la culoare este unul dintre lucrurile care te scoate din minți de fiecare dată când speli rufe? Din fericire, există un truc ieftin şi rapid pentru a scăpa de această problemă .

Aspirina face din spălatul rufelor o joacă. Aceasta conține o substanță acidă care scoate petele de pe haine, fiind un înlocuitor mult mai ieftin pentru produsele de eliminare a petelor pe care le găsim în comerț. 

Pentru a preveni schimbarea culorii hainelor, pune două tablete de aspirină în cuva mașinii de spălat. Astfel, te vei asigura că hainele tale nu își vor schimba culoarea. 

Citește și: Cum să foloseşti corect aspirina pentru plante sănătoase

Dacă hainele sunt deja îngălbenite sau înnegrite, prepară o soluție din două tablete de aspirină pisate și 7 litri de apă fierbinte. Introdu hainele pătate în apa respectivă și lasă-le acolo peste noapte.


Petele de transpiratie de pe haine sunt inestetice și foarte greu de îndepărtat, câteodată chiar imposibil. Daca folosim o soluție realizată din două tablete de aspirină pisate și o jumătate de cană de apă fierbinte, putem uita de petele inestetice de transpirație.

Sursă: feminis.ro

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "