Transformare spectaculoasă a unei berării în spaţii de cazare 

În loc să fie demolate, clădirile vechi îşi recapătă din splendoarea de odinoară şi astăzi funcţionează cu alt scop. Spre exemplu, o berărie dintr-o staţiune muntoasă din Republica Cehă continuă să existe şi astăzi. CasoTeca îţi prezintă o transformare spectaculoasă a unei berării în spaţii de cazare.

Compania de arhitectură ADR a dezvăluit recent o renovare spectaculoasă a microberăriei Tautenberk din satul ceh Horní Malá Úpa. Situat chiar la poalele munților Krkonoše, fabrica de bere istorică avea nevoie de reparaţii. Pentru a aduce o viață nouă în clădirea învechită, arhitecții au dezbrăcat-o până la schelet, dar au fost atenți să mențină caracterul istoric al berăriei în timpul procesului de renovare.

Microberărie adusă în secolul 21

Arhitectii au început proiectul prin desprinderea structurii. Datorită localizării sale într-un climat cu ierni aspre, clădirea a trecut printr-o serie de renovări de-a lungul timpului, mai ales la sfârşitul anilor 1900. Pentru a aduce structura în secolul 21, designerii au dorit să ofere clădirii un interior mai modern, păstrând în același timp caracterul original al clădirii.

Vezi cum arată berăria transformată în spaţii de cazare pe casoteca.ro.

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "