Adelina Pestrițu: ”Am descoperit 3 remedii eficiente pentru colici” 

Ca orice mămică, și Adelina Pestrițu s-a confruntat cu colicii. Fiica ei a trecut prin această etapă neplăcută pentru sugari, dar și pentru părinți. Dar mama ei a descoperit 3 remedii eficiente pentru colici pe care le-a împărtășit cu cititoarele sale:

”Buburuza mea crește frumos și armonios dar, ca în cazul oricărui nou-născut, colicii și-au făcut apariția. La început, ne-am panicat cu toții de puseele de dureri abdominale pe care le suferea însă, cu timpul, am învățat că trebuie să rămânem calmi și cerebrali indiferent de manifestările ei, astfel încât să putem să-i alungăm disconfortul și să o facem să se liniștească.

Stând de vorbă cu mulți prieteni de familie, am luat la cunoștință despre prezența pe piață a multor produse care promit liniștea bebelușilor în cazul acestor colici. Noi am ales să comandăm un produs din Germania, care se numește Lefax. Înainte să o avem pe micuța Zeny, Virgil a mai adus acest produs prietenilor cu copii și rezultatul a fost cel dorit. Am zis să încercăm și noi și să vedem dacă fetița reacționează în vreun fel la acest sirop. Și a funcționat. Cu 3 lingurițe pe zi este mult mai liniștită și adoarme mult mai repede.

Pe lângă acest sirop minune, doctorul nostru pediatru ne-a recomandat să luăm din farmaciile pentru bebeluși o mini pernuță umplută cu sâmburi de cireșe, care trebuie încălzită 30 secunde în cuptorul cu microunde și pusă pe abdomenul bebelușului.

Însă liniștea supremă vine din modul în care este “îmbrăcată” prințesa noastră – mai exact înfășată, așa cum am învățat de la bunici. Este un mod perfect de a-ți liniști pruncul atunci când plânge neîncetat. După cele 9 luni petrecute în uterul mamei, bebelușul nu se regăsește în lumea în care tocmai a venit și își caută căldura și confortul din pântec. Prin înfășat, cumva siguranța pe care o simțea în viața intrauterină îi este asigurată.

Nu uitați de masajul abdominal, atunci când bebele vostru plânge, ușor, cu buricele degetelor și în sens circular.

Așadar, folosind aceste 3 metode de calmare, care în cazul nostru au funcționat perfect, am decis să vi le împărtășesc și vouă, știind cât de greu le este unor părinți să doarmă noaptea din cauza colicilor copiilor lor.

Sper ca aceste recomandări să vă fie de folos în momentele de criză”, a scris Adelina Pestrițu pe blog.

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "