Antibioticul natural care luptă împotriva infecțiilor din corp 

Remediul acesta este cel mai eficient antibiotic cunoscut vreodată, fiind capabil să trateze toate infecțiile din organism. Pe lângă faptul că întărește sistemul imunitar, prezintă rezistență la toate tipurile de boli și îmbunătățește circulația sanguină din corp.

Antibioticul conțin proprietăți antivirale și antifungice foarte puternice,care luptă împotriva infecțiilor prin combaterea agenților patogeni pentru totdeauna. Iată de ce ai nevoie și cum se prepară:

Pentru antibioticul natural ai nevoie de:

-2 linguri de turmeric pudră
-2 linguri de hreanras
-¼ ceașcă de ghimbir ras
-2 ardei iuți proaspeți
-¼ ceașcă de ceapă tocată mărunt
-¼ ceașcă de usturoi tocat mărunt
-700 ml oțet de mere

Citește și:Rubarba,un aliment-minune

Mod de preparare:

În primul rând,trebuie să porți mănuși când prepari antibioticulnatural.

Apoi,iei un bol mai înalt și adaugi ingredientele,excepție face oțetul de mere,și amesteci totul foarte bine cu o lingură. După ce termini de amestecat pui conținutul din vas într-un borcan,care se închide etanș. Adaugi peste el cantitatea de oțetul până acoperă amestecul,apoi pui capacul la borcan.

Trebuie să pui borcanul într-un loc uscat și întunecat pentru 14 zile și să agiți conținutul din el zilnic. După două săptămâni,strecori lichidul și-l pui într-o sticlă.

Citește și:Infuzia de urzică,remediu pentru rinita alergică

Poate fi consumat după ce ai mâncat. La început vei avea o senzație de ardere,dar va trece repede dacă bei apă cu lămâie sau suc de portocale.

Sau,poți face gargară cu lichidul de două-trei ori pe zi. Acesta este cel mai eficient antibiotic,capabil să combată infecțiile natural,fără să aibă efecte secundare.

Sursă+credit foto:boldsky.com

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei