Băutura care îți curăță colonul. Se prepară în doar 5 minute și face adevărate minuni pentru organism 

Dacă suferi de această boală enervantă, trebuie să ai mare grijă la alimentația ta. Colonul iritabil este o tulburare care modifică dramatic mișcările intestinale. Unii oameni fac diaree, alții constipație. Dar crampele și durerile sunt insuportabile. Oamenii care suferă de această boală sunt extrem de nervoși.


Detoxifierea colonului este posibilă cu ajutorul remediilor naturiste. Mierea este unul din alimente miraculoase, recomandate pentru o serie de tratamente. Mierea tratează gripa și răceala, dar este benefică și pentru curățarea colonului de toxine. 

Pentru detoxifierea colonului îți propunem această rețeta cu miere și semințe de in. Ingredientele necesare sunt: 

– o ceașcă cu apă; 

– o lingură de miere organică;

– o lingură de semințe de in;

– un măr verde.

Pentru prepararea acestei rețete tot ce trebuie să faci este să cureți mărul și să îl pui împreună cu celelalte ingrediente într-un blender. Sucul obținut ajută la însănătoșirea inregului sistem imunitar nu doar a colonului. Această rețeta este recomandată a fi consumată de două ori pe săptămâna. 

Semințele de chia conțin multe proteine și acizi grași Omega-3, fibre, nutrienți și vitamine. Fibrele sunt elementele esențiale pentru însănătoșirea sistemului digestiv.

Mierea conține proprietăți antifungice, antiseptice, antivirale și antibacteriene care protejează colonul de afecțiuni grave precum cancerul. 

Semințele de in conțin și ele acizi grași Omega 3, antioxidanți și o serie de nutrienți care au grijă de inima și de intestine. 

Merele conțin fibre solubile și stimulează digestia. Sucul de mere este recomandat în curele de detoxifiere precum și în cele de slăbire.


Îți propunem și o salată plină de vitamine care curăță complet colonul și, în plus, te ajută să dai jos și câteva kilograme. Vezi aici cum se prepară.


Sursă: romaniapopulara.ro

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "