Băutura detoxifiantă care te ferește de multe boli 

Toxinele care se acumulează în organism sunt cauza principală a multor afecțiuni. Pentru a-ți reduce riscul de a suferi de boli inflamatorii sau cronice, consumă această băutură detoxifiantă.

Este vorba de o băutură pe bază de ghimbir,deoarece acesta este unul dintre ingredientele care elimină toxinele din corp înainte ca acestea să declanșeze procese inflamatorii ce-ți pot pune sănătatea în pericol.
 

Cum te afectează toxinele

Specialiștii atrag atenția că toxinele otrăvesc organismul,cauzând îmbolnăvirea celulelor corpului. În plus,toxinele acumulate pe pereții vaselor de sânge cauzează hipertensiune și afecțiuni cardiovasculare,care îți pot fi fatale.

Pe de altă parte,toxinele în exces la nivelul sistemului digestiv declanșează afecțiuni precum gastrită,colită,ulcer,pancreatită,diabet și alte boli metabolice. Sarea,care este tot o toxină,afectează articulațiile și oasele când se depune în exces la nivelul lor. Din această cauză,apar artrita și osteoartrita.
 

Cum se prepară băutura detoxifiantă

Cu toate că toxinele au multe efecte nocive asupra corpului,ele pot fi ținute sub control și chiar eliminate din corp prin consumul de ghimbir.

Pentru prepararea băuturii pe bază de ghimbir,ai nevoie de 200 ml de apă clocotită,o rădăcină mică de ghimbir (10-20 grame) sau o linguriță de pudră de ghimbir. Amestecul se lasă la infuzat 10 minute,după care se adaugă o linguriță de miere și suc de lămâie,după gust.

Jumătate din băutura obținută se consumă dimineața,pe stomacul gol,iar restul pe parcursul zilei,între mese,cu înghițituri mici.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Ceaiurile de slăbit. Eficiente sau nu?

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei        

12 luni - 91 lei

" "