Ce boli tratează uleiul de sâmbure de struguri 

Uleiul din semințe de struguri are o istorie lungă. Se stie ca samburii de struguri au numeroase benefcii, dar in acest articol va vom explica ce boli tratează uleiul de sâmbure de struguri si cat de benefic este el in tratarea anumitor afectiuni sau tratamente de infrumusetare.

Mai mult decât atât,uleiul este folosit în produsele pentru păr,ten și corp,precum și în loțiunile și unguentele care tratează arsurile solare.

Uleiul de sâmbure de struguri te scapă de acnee și dermatită

Specialiștii spun că acidul linoleic,care se întâlnește în uleiul din sâmburi de struguri,are proprietăți antiinflamatoare. Acesta conține 73% acid linoleic,care poate fi benefic în tratamentul acneei,dermatitei,reacțiilor alergice,eczemei atopice,pielii uscate și senzația de mâncărime. Pentru a scăpa de aceste neplăceri aplică ulei din semințe de struguri pe zona afectată de 2-3 ori pe zi.

Uleiul de sâmbure de struguri accelerează vindecarea arsurilor solare

Bogat în substanțe nutritive,uleiul din sâmburi de struguri te protejează de radiațiilor ultraviolete și accelerează vindecare arsurilor solare. Ia suplimente cu semințe de struguri în fiecare zi sau aplică o cantitate mică de ulei din semințe de struguri pe zonele de piele afectate.


Citește și:

5 uleiuri esențiale din trusa de prim-ajutor

3 rețete cu uleiuri esențiale contra alergiilor


Ce boli tratează uleiul de sâmbure de struguri-previne apariția cancerului

Specialiștii spun că administrarea orală de extract de semințe de struguri poate suprima dezvoltarea diferitelor tipuri de cancer și poate induce apoptoza-proces care declanșează auto-distrugerea și eliminarea celulelor deteriorate din organism. Prin urmare,administrarea unei capsule de 2-3 ori pe zi,ar putea fi de ajutor pentru cei care au risc ridicat de a se îmbolnăvi.

Uleiul de sâmbure de strugurieste un bun remediu în hemoroizi

Varicele și hemoroizii sunt cauzate de vasele de sânge inflamate și iritate. Poți scăpa de aceste probleme dacă iei o capsulă din extract din sâmburi de struguri de 2 ori pe zi.

Uleiul de sâmbure de strugurialungă durerile reumatice

Uleiul din sâmburi de struguri poate îmbunătăți producția de colagen,care menține integritatea țesuturilor conjunctive articulare și reduce durerea cauzată de artritp. Ia o linguriță de ulei pe stomacul gol 7 zile,apoi reduce cantitatea la o jumătate de linguriță pe zi,pe stomacul gol.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Soluții eficiente ca să te încălzești rapid-nr.3(481)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei         

12 luni - 91 lei

" "