Ce plante elimină toxinele din ficat 

Cel mai mare organ al corpului, ficatul, este o mică uzină ce realizează, simultan, sute de operaţiuni vitale. De aceea, specialiştii ne recomandă să nu neglijăm detoxifierea ficatului.

Ficatul are rolul de a regla circulaţia sângelui,fabrică aminoacizi şi substanţe regeneratoare şi are un rol vital în detoxifierea substanţelor intrate în organism. Prin urmare,el însuşi are nevoie de ajutor pentru a scăpa de toxine.
 

Cum îi sunt afectate funcţiile

 
„Chiar dacă analizele ies bine,iar ficatul pare a fi în regulă,nu trebuie să uităm că acesta se află în fiecare zi sub presiunea tuturor substanţelor chimice introduse în organism,care afectează funcţiile hepatice. Aici este locul unde se filtrează substanţele intrate,iau naştere imunoglobulinele,se reglează sensibilitatea faţă de temperatură şi se secretă fierea,sau bila,care permite digestia grăsimilor”,explică dr. Carmen Nonn,medic specialist în medicină complementară,Laboratoarele Fares BioVital.
 

Armurariul îl ajută

 
Cu proprietăţi hepato-protectoare,armurariul împiedică substanţele toxice să afecteze celulele hepatice. Plantă bogată în silimarină,aminoacizi,lipide şi acid fumaric,armurariul este indicat în tratamentul afecţiunilor inflamatorii ale ficatului,hepatitelor acute sau cronice,etilismului,cirozei hepatice şi în diverse intoxicaţii.
 
Află ce plante elimină toxinele din ficat AICI

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei