Cel mai bun remediu care scade colesterolul și te ajută să slăbești rapid 

Dacă ai tot căutat un remediu care să scadă nivelul colesterolului din sânge și să „topească” depozitele de grăsimi văzând cu ochii, îți venim în ajutor cu o rețetă naturistă extrem de eficientă.

Ingredientele de bază sunt scorțișoara și mierea. Iată cum să le combini în funcție de problemele cu care te confrunți.
 

În caz de răceală și tuse cronică

Ai nevoie de o lingură de miere și 1/4 linguriță de scorțișoară. Remediul se ia de trei ori pe zi. Simptomele răcelii ar trebui să dispară în trei zile.

În cazul în care ai colesterolul mare

Ai nevoie de 3 lingurițe de scorțișoară care se combină cu 2 linguri de miere și 400 ml de ceai verde. Băutura obținută se bea de trei ori pe zi. Specialiștii susțin că persoanele care consumă această băutură își reduc nivelul colesterolului cu 10% după doar 4 ore de la utilizarea acestui remediu.
 

Dacă vrei să slăbești

Ai nevoie de o jumătate de linguriță de scorțișoară care se adaugă la o cană cu apă fiartă. Amestecul se acoperă și se lasă la infuzat 30 de minute. Când se mai răcește,se adaugă o lingură de miere.

Jumătate din amestecul obținut se bea cu o jumătate de oră înainte de culcare,iar cealaltă jumătate se bagă la frigider și se bea rece a doua zi,dimineața,înainte de a mânca sau de a bea altceva.
 

Dacă ai respirația urât mirositoare

Se amestecă o linguriță de miere cu o linguriță de scorțișoară,într-o cană cu apă. Se clătește gura cu amestecul obținut.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Soluții eficiente ca să te încălzești rapid-nr.3(481)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei         

12 luni - 91 lei

" "