Cele mai bune ingrediente care curăță arterele 

Arterele înfundate sunt o condiție comună, caracterizată prin acumularea de placă în vasele de sânge. Mai exact, placa blochează arterele care trebuie să ajungă la creier. Pentru a evita alte complicații, este important ca arterele să fie curate.

Blocarea arterelor poate avea ca rezultat o restrângere periculoasă a fluxului de sânge. Și,ca rezultat,oxigenul și substanțele nutritive nu ajung la țesuturi și organe,așa cum ar trebui.

Înfundarea arterelor poate duce la afecțiuni precum:

-Hemoragie cerebrală;
-Infarct miocardic;
-Boli ale arterelor coronare.

Cei care sunt predispuși la dezvoltarea acestei condiții sunt fumătorii,obezii sau cei care au un stil de viață sedentar. Dar este frecventă și în cazul celor care suferăde diabet de tip 1 și 2,artrită sau diverse infecții.

Dar blocajele arteriale pot fi evitate. Acest lucru se datorează unor substanțe nutritive esențiale,care ajută la curățarea arterelor.

Iată care sunt ingredientele care ajută la curățarea arterelor:

Usturoi și lapte

Usturoiul conține substanțe sulfurice și antioxidanți,iar ele reduc nivelul de lipide de pe peretele arterelor. De asemenea,stimulează circulația sângelui și a oxigenului.

Ai nevoie de:

-3 căței de usturoi
-250 ml de lapte

Mod de preparare:

Curăță usturoiul și toacă-l mărunt. Pune laptele într-o oală pe foc ca să fiarbă și adaugi usturoiul. Amesteci constant cu o lingură. O dai deoparte după ce a fiert. Se bea seara,înainte de culcare.

Citește și:Uscăciune nazală? Încearcă aceste remedii naturale

Laptele auriu

Medicina alternativă numește amestecul dintre lapte,miere și turmeric-”laptele auriu”. Această băuturăare proprietăți antioxidante și antiinflamatorii. Dacă este băută în fiecare zi stimulează circulația sângelui,plus că reduce nivelul de colesterol rău și previne depunerea de placă pe pereții arterelor.

Ai nevoie de:

-1 lingură de turmeric pudră
-1 lingură de miere
-200 ml lapte

Mod de preparare:

Adaugă turmericul în laptele fierbinte,apoi adaugi mierea și amesteci. Se bea o dată sau de două ori pe zi.

Ghimbirul

Rădăcina de ghimbir este un remediu antiinflamator,și stimulează circulația sângelui. Compușii care-i conține ajută la prevenirea blocajului arterial.

Vezi și:Această băutură îţi va schimba viaţa în bine!

Ai nevoie de:

-1 lingură de ghimbir ras
-1 cană cu apă fierbinte

Mod de preparare:

Adaugă ghimbirul în apa fierbinte. Îl lași cinci minute. Strecori apa și bei din ea de trei ori pe zi. Continuă să bei în fiecare zi timp de trei săptămâni.

Sursă:www.steptohealth.com

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Soluții eficiente ca să te încălzești rapid-nr.3(481)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei         

12 luni - 91 lei

" "