Cojile de ouă previn osteoporoza 
Cojile de ouă sunt o sursă naturală de minerale, având calciu într-o proporție de 90% care este asimilat cu ușurință în corp, dar și fier, zinc, crom, de aceea pot fi luate ca supliment la dieta de zi cu zi. În plus, anumite tratamente naturiste cu coji de ouă curăță sângele, previn ulcerul, osteoporoza și bolile tiroidiene.
În locul suplimentelor din farmacii,poți lua coji de ou pentru a obține un plus de calciu și pentru a te păzi de afecțiuni ale oaselor,ca osteoporoza. Pui cojile la cuptor 10 minute,apoi le macini până obții o pudră fină din care iei în fiecare zi câte o linguriță cu suc de portocale sau cu iaurt. În cele ce urmează,găsești mai multe rețete de tratamente naturiste cu coji de ouă!
 

Pentru întărirea organismului și curățarea sângelui

 
Pisezi cojile a 5 ouă,apoi le acoperi cu 3 litri de apă. Poți adăuga și zeamă unei lămâi. Păstrezi amestecul la frigider pe parcursul unei săptămâni și bei câte 2-3 pahare pe zi.
 

În ulcer sau gastrită

 
Zdrobești câteva coji de ouă și le amesteci cu 2 linguri de zeamă de lămâie. Când cojile se mai înmoaie,adaugi puțină miere lichidă până formezi o pastă. Ia din acest amestec de 2 ori pe zi,pe stomacul gol dimineața și seara,înainte de culcare.
 

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Ceaiurile de slăbit. Eficiente sau nu?

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei        

12 luni - 91 lei

" "