Combate rapid retenția de apă 

Retenția de apă poate fi cauzată de mai mulți factopri. Cel mai des întâlnite sunt oboseala și stresul, cauzele hepatice și cele endocrine.

Există mai multe modalități de a elimina surplusul de apă, care te fac să arăți pufoșică și-ți dau o stare generală proastă. Se poate, de asemenea, să ai un aport insuficient de proteine, un deficit al rinichilor, menstruația, lipsa exercițiului fizic, excesul de zahăr.
Pentru eliminarea apei din organism e necesar să mănânci sparanghel, varză de bruxelles, varză, sfeclă roșie, suc de merișoare, salată, hrean, ovăz, roșii, păpădie, ceai verde, castraveți, pătrunjel.

Fără sare!

E important să reduci aportul de sodiu. Să știi că statisticile spun că mai degrabă e retenția de apă cea care te face să arăți grasă, nu grăsimea. Dacă faci un experiment pe tine, ai să vezi că statisticile cam au dreptate. Două zile dacă mănânci corect și bei o cantitate suficientă de apă, ai să vezi că nu mai arăți așa pufoasă.
E important să te duci și la doctor ca să vezi de ce reții apă. Dacă nu e un motiv foarte grav, atunci apucă-te și elimină apa făcând apel la alimentele de care ți-am spus mai devreme. Partea frumoasă e că poți să le mănânci din belșug, pentru că nu îngrașă.
În plus, te remineralizezi și obții energie mai multă. Și tenul tău beneficiază de pe urma câtorva zile de mâncare crudă, bazată pe alimente cu efect diuretic.
E important să ai un aport substanțial al complexului de vitamine B și să faci exerciții fizice pentru stimularea sistemului circulator și limfatic.


Sursa foto: medicalnewstoday.com
S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "