Leacul Lidiei Fecioru care vindecă diabetul, infecțiile sau cancerul. Se face din două ingrediente VIDEO 

Celebra Lidia Fecioru, care a slăbit 30 de kg cu un ceai minune, susține că are un amestec ce vindecă mai multe boli. Aceasta susține că mixul dintre bicarbonat și miere de albine este un antibiotic natural pe care e bine să îl luăm zilnic. Leacul Lidiei Fecioru care vindecă diabetul, infecțiile sau cancerul e ieftin.

Leacul Lidiei Fecioru: bicarbonat și miere

Ai nevoie doar de două ingrediente: miere și bicarbonat.

„Bicarbonat cu miere. Amestecam în cantități egale. O lingură de bicarbonat, o lingură de miere. Se ia 30 de zile câte două lingurițe pe zi, una dimineața, una seara. Bicarbonatul ne ajută la echilibrarea pH-ului organismului nostru. Să nu uităm că multe din ciupercile pe care le avem, cancerul, care vine în urma unor ciuperci, infecții, dezechilibre... ne trezim cu o celulă care a luat-o razna. Niciodată să nu mergem pe principiul că a mâncat carne sau a fumat țigară și a făcut cancer. Totul vine pe o hiperaciditate a organismului nostru. Bicarbonatul îl putea lua chiar și fără miere, în fiecare dimineață, pe stomacul gol. Multe din problemele noastre vor dispărea”, a explicat Lidia Fecioru la Antena 3.

Citește și: Lidia Fecioru dezvăluie ce trebuie să ai mereu în portofel: "E important pentru bunăstare”

Cine nu are voie să consume leacul Lidiei Fecioru

Cei care suferă de diabet nu au voie să îl urmeze. În cel mai rău caz, să consume doar bicarbonat. Acesta este extrem de benefic și pentru cei care suferă de ulcer. După o lună de tratament, se poate face pauză timp de 2 – 3 luni, apoi se reia.

Lidia Fecioru susține că ține mereu în torpedoul mașinii un pliculeț de bicarbonat de sodiu. În urmă cu mulți ani, l-a ajutat pe fiul său să scape de sughiț tot cu ajutorul bicarbonatului de sodiu.

Citește și: Lidia Fecioru, sfat pentru îndeplinirea dorințelor. Așa a reușit să își schimbe viața în bine

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "