Plante care pot trata varicele 

Apar, de regulă, după vârsta de 40 de ani şi le afectează cu precădere pe femei, însă nici bărbaţii nu sunt feriţi de varice. O serie de ceaiuri şi alte leacuri naturale pot trata această problemă de sănătate.

Statisticile arată că există anumite profesii – dentist,chirurg,hair stylist,ospătar – care favorizează apariţia varicelor pentru că persoanele care le practică sunt nevoite să stea mult în picioare. „Cu cât sunt depistate din timp şi se începe tratamentul,cu atât reuşita vindecării varicelor este mai mare. Şi,implicit,vor fi excluse şi complicaţiile grave,precum ateroscleroza şi hipertensiunea arterială.”
 

Infuzia de castane îmbunătăţeşte circulaţia

 
Printre leacurile care îmbunătăţesc circulaţia sangvină,în special la nivelul membrelor inferioare,se numără şi ceaiul de castane. În 250 ml de apă se adaugă o linguriţă de coajă de castane,uscată şi mărunţită,şi se fierbe 10 minute. O variantă poate fi preparată din 250 ml de apă clocotită în care se adaugă o linguriţă de flori de castan. Acoperiţi vasul vreme de 10 minute şi apoi strecuraţi infuzia. Este suficient să beţi,zilnic,o cană de ceai de castane sau două de infuzie.
 

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Soluții eficiente ca să te încălzești rapid-nr.3(481)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei         

12 luni - 91 lei

" "