Redu colesterolul cu acest suc miraculos 

O dietă adecvată și bogată poate reduce colesterolul, dar și riscul de apariție a atacului de cord și a accidentului vascular cerebral. De aceea, este foarte important ca fiecare persoană să știe ce riscuri implică creșterea nivelului de colesterol din organism.

Colesterolul este o grăsime produsă de organism,care ajută la îndeplinirea tuturor funcțiilor,cum sunt producerea de acizi biliari,absorbirea de către celule a vitaminei D,stimularea anumitor hormoni,și altele. Toate acestea sunt îndeplinite când nivelul colesterolului este normal,dar ce se întâmplă când este crescut?

Atunci când nivelul este ridicat,se acumulează în artere și duce la îngroșarea sângelui,reducând cantitatea de sânge care trebuie să ajungă la organe. Acest lucru duce la dezvoltarea mai multor probleme de sănătate.

Creștereanivelului de colesterol poate fi cauzată de anumite alimente bogate în grăsimi și zaharuri,sedentarism,obezitate,dar și consumul excesiv de alcool. Dar,din fericire,poate fi ținut sub control.

Dacă vrei să reduci nivelul colesterolului în mod natural,încearcă acest remediu. Este pe bază de suc de lămâie,pătrunjel,bicarbonat și apă,și este foarte eficient. Ajută la eliminarea grăsimii depozitate pe artere,dar și sistemul imunitar. În plus,este un agent purificator,care detoxificăorganismul.

Rețeta sucului care reduce nivelul colesterolului:

Ingrediente

-3 linguri de suc de lămâie

-o lingură de bicarbonat de sodiu

-5-6 fire de pătrunjel

-o cană cu apă 

Mod de preparare și consumare:

Pune toate ingredientele într-un vas înalt,apoi procesează-le puțin cu blenderul. Vei obține un suc,pe care trebuie să-l bei în stare proaspătă,în fiecare dimineață,pe stomacul gol.

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "