Remedii naturale pentru micile tale probleme jenante 

Nu o să avem niciodată un corp perfect, lipsit de mici cusururi. Că este vorba de transpiraţie sau de dinţi nu tocmai albi, află că totul se poate remedia în mod natural, fără medicamente ori suplimente. Iată!

Oţet de merepentru mirosul neplăcut al corpului

De sine stătătoare,sudoarea nu are de ce să miroasă rău,dar odată ce intră în contact cu aerul și este expusă la bacterii,începe să se descompună şi emite un miros mai greu.

Oţetul de mere poate reduce nivelul pH-ului pielii,prin crearea unui mediu în care bacteriile nu se pot dezvolta. Tamponează-ţi subraţul cu acest oțet,atunci când ieși din duș.


Citeşte şi:

Ceaiul de salvie te scapă de transpiraţie

5 paşi ca să-ți detoxifici organismul


Bicarbonat de sodiuși căpșuni pentru dinţi galbeni

Bicarbonatul de sodiu este un abraziv natural,folosit de secole pentru a păstra dinţii curaţi,în timp ce căpșunile conţin acid malic,un agent de albire al dinţilor.

Combină 1 lingură de bicarbonat de sodiu și două capsuni zdrobite. Perie-ţi dantura cu acest amestec și stai aşa pentru câteva minute. Clăteşte sau spelă-te pe dinți după acest „tratament”.

Semințe de feniculîmpotriva balonării

Semințele de fenicul sunt carminative naturale,ceea ce înseamnă că ajută la eliminarea gazelor. Mestecă o lingură de semințe după ce ai mâncat o masă ceva mai „mare”.

Păstrează un castron mic la tine acasă sau ia câteva cu tine,dacă ştii că poţi avea probleme de genul.  

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "