Remedii pentru starea de nervozitate! 3 plante care te ajută să scapi de stres 

Stările care te cuprind de-a lungul unei zile țin de mai mulți factori și este bine să știi cum poți să le diminuezi efectul negative. Stresul unei zile, agitația, termenele limită și multitudinea de informații acumulate, îți pot da o stare de nervozitate. 

Cum poți să scapi de această stare, care nu te lasă să îți duci până la capăt planurile? Știai că există mai multe plante care calmează și induc o stare de liniște?

1. Infuzia de lavandă

Datorită aromei inconfundabile și a proprietăților benefice pentru organism, lavanda linișteste și calmează. Poți prepara un ceai din această plantă, pe care să îl bei atunci când simți nevoia.

2. Infuzia de floarea pasiunii

Floarea pasiunii are efecte asupra sistemului nervos, calmând starea de iritabilitate și anxietatea. Datorită efectelor sedative, induce o stare de calm și ajută la concentrare.

3. Infuzia de oregano

Oregano acționează ca un antibiotic și analgesic, asupra organismului. Ajută în tulburările de somn dar și în stările de anxietate și nervozitate.

Încearcă aceste remedii pentru a diminua stările de nervozitate de care suferi. Află care ți se potrivește cel mai bine și bucură-te de proprietățile lui.


S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "