Remediile naturiste care îți reglează menstruația 

Menstruația, joacă un rol deosebit de important în sănătatea întregului organism al femeilor. În cazul în care se produc anumite dereglări hormonale, acestea se pot resimți mai ales la nivelul aparatului genital.

Chiar dacă de fiecare dată când te confrunți cu o problemă de sănătate mergi la medicul specialist,este important să știi că pentru orice afecțiune natura îți pune la dispoziție o paletă imensă de soluții. Dar și administrarea lor se face sub supravegherea unui medic specialist.

Menstruația este diferită  atât ca durată cât și ca intensitate de la o femeie la alta în funcție de stilul de viață,munca și efortul pe care îl faci zi de zi. Astfel,dacă faci parte din categoria femeilor ce se confruntă cu dureri crunte la menstruație sau cu sângerări abundente,trebuie să ții cont de plantele ce îți pot fi de mare folos.

Tipuri de tulburări menstruale

Cele mai frecvente tulburări menstruale cu care femeile se pot confrunta de a lungul vieții sunt amenorea explicată prin întârzierea sau absența menstruației pe o anumită durată de timp,menoragia-sângerarea abundentă din timpul menstruației și dismenoreea-durerile și crampele intenste.

Vezi care sunt remediile naturale care-ți reglează menstruația pe clicksanatate.ro

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei