Scapă de diabet cu acest remediu natural 

Diabetul zaharat trebuie ținut sub control, pentru că este foarte greu de tratat. Acest remediu natural va ajuta la menținerea constantă a nivelului de insulină în organism și este cunoscut pentru beneficiile pe care le are. Ingredientul principal al acestei rețete este prazul.

Diabetul este o afecțiune care apare atunci când pancreasul nu mai produce suficientă insulină și nu mai este capabil s-o folosească. Este obligatoriu ca insulina să fie în cantitate mare pentru ca organismulsă-și îndeplinească funcțiile care implică necesarul de insulină. Altfel,se vor produce dezechilibre.

Principalul ingredient din remediu este prazul,care este bogat în vitaminele A,C,K și fibre și este considerată cea mai bună legumă care are efect pozitiv în tratarea diabetului.

Citește și:Sarea neagră,perfectă pentru diabetici!

Riscul de a suferi de diabet crește pe măsură ce se înaintează în vârstă,iar cel mai bun mod prin care el poate fi prevenit este mâncatul de praz. Această legumă conține,de asemenea,polifenoli,care ajută în lupta împotriva bolilor inflamatorii cronice,în special a diabetului  zaharat.

Rețeta remediului care te vindecă de diabet:

Ai nevoie de:

-1 legătură de praz
-apă minerală

Mod de preparare:

Se spală prazul și se pune în vasul cu apă minerală. Se acoperă și se lasă peste noapte. După 24 de ore,lichidul poate fi băut. Se bea în fiecare zi. În scurt timp vei observa rezultatele.

Iată câteva sfaturi despre cum să previi diabetul zaharat:

Alimentație sănătoasă

Ai grijă ca alimentele mâncate să fie scăzute în grăsimi  și carbohidrați. Aceasta este cea mai bună modalitate prin care poți preveni diabetulzaharat.

Exerciții fizice

Antrenamentul fizic timp de 30 de minute în fiecare zi ajută la menținerea sub control a nivelului de zahăr din sânge și este tratat eficient diabetul.

Citește și:Cele mai bune ingrediente care curăță arterele

Menținerea sub control a greutății corporale

Atunci când greutatea este peste normal,riscul de a dezvolta diabet este crescut. Pentru a evita,încearcă să ții sub control greutatea,pentru că,astfel,menții stabil nivelul de glucoză.

 Mănâncă la ore fixe  

Atunci când mănânci în fiecare zi la aceleași ore te menții în formă. La fel se întâmplă și cu nivelul de glucoză din organism,care va fi ținut sub control.

Hidratează-te

Este foarte important să bei apă,pentru că este stimulată circulația sângelui din organism,iar acest lucru înseamnă menținerea sub control a nivelului de zahăr din sânge.

Sursă+credit foto:www.boldsky.com

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei