Soluția-miraculoasă care curăță arterele 

Rolul arterelor din corp este de a transporta substanțele nutritive și oxigenul la inimă și la alte organe majore ale organismului. Din acest motiv, arterele trebuie să fie în permanență curate și desfundate.

Produsele alimentare prelucrate,alimentele grase,toxinele și substanțe chimice pot duce la deteriorarea gravă a sănătății cardiovasculare.

Există trei ingrediente eficiente care pot desfunda artereleblocate și elimina grăsimile din sânge,fiind foarte importante pentru cei care au arterele coronare blocate.

Prin combinarea acestor trei ingrediente,se obține o băutură delicioasă și sănătoasă,care are numeroase beneficii pentru sănătate. Amestecul poate regla grăsimea corporală,desfunda arterele coronare,detoxifica ficatul,proteja organismul de gripă și răceală,distruge radicalii liberi și infecțiile care afectează circulația sângelui și întărește sistemul imunitar.

 

Pentru a obține băutura ai nevoie de:

 

4 litri de apă

8 lămâi

8 căței de usturoi

1 bucată de ghimbir

 

Mod de preparare

 

Spală bine lămâile,după care taie-le în bucăți potrivite. Adaugă ghimbirul și usturoiulcurățate și tăiate și punele într-un blender,alături de lămâi. Ar trebui să obții o pastă omogenă,pe care o pui într-un vas la fiert. După primul clocot,dă amestecul de pe foc și așteaptă să se răcească. Strecoară și depozitează preparatul în recipiente din sticlă.

 

Cum se consumă

 

Această băutură sănătoasă trebuie consumată zilnic,trei săptămâni. Se bea pe stomacul gol cu două ore înainte de mesele principale. Este indicat să faci și mișcare,de cel puțin trei ori pe săptămână în timpul acestui tratament de curățare. Cura nu va duce doar la curățarea arterele,ci va îmbunătăți starea generală de sănătate.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei