Sucul care reduce colesterolul și combate aciditatea 

Fie că suferi de hipertensiune, ai colesterolul mărit sau ai probleme cu sistemul digestiv, există un remediu eficient care luptă în mod eficient împotriva acestor probleme de sănătate și nu numai. Află ce băutură este indicat să consumi pentru o sănătate de fier.

Cum se prepară

Ingrediente:

2 tulpini de țelină
1/2 sfeclă roșie
2 morcovi
1/2 măr verde
1 lămâie

Mod de preparare

Ingredientele se amestecă bine într-un blender până când compoziția devine cremoasă.

Combate aciditatea

În cazul în care ai aciditatea crescută,consumă acest suc în fiecare zi,deaorece țelinaabundă în minerale care neutralizează aciditatea,restabilind echilibrul pH-ului.

Inhibă dezvoltarea tumorilor canceroase

Studiile arată că țelina conține opt grupe de compuși anticanceroși,care luptă împreuna împotriva tumorilor canceroase. Acizii fenolici împiedică prostaglandina să stimuleze dezvoltarea celulelor canceroase,în timp ce cumarina împiedică distrugerea țesuturilor corpului ce poate fi cauzata de radicalii liberi.

Scade nivelul colesterolului

În cazul în care ai colesterolul mărit,include în alimentația ta acest suc natural,fiindcă are capacitatea de a reduce nivelul colesterolului „rău”.

Este un bun diuretic

Sucul pe bază de țelină este bogat în potasiu și sodiu,două minerale care reglează nivelul fluidelor din corp,eliminând excesul prin creșterea cantității de urină.

Are proprietăți antiinflamatoare

Țelina conține poliacetilene,despre care specialiștii susțin că reduc inflamațiile asociate afecțiunilor articulare. De asemenea,consumul acestui suc ajută la ameliorarea simptomelor în caz de astm și bronșită.

Reduce tensiunea

Această băutură este indicată și în caz de tensiune arterială mărită,deoarece conține ftalide,niște substanțe care relaxează mușchii din jurul vaselor de sânge,îmbunătățind circulația sangvină. Pentru efecte maxime,bea sucul timp de o săptămână și repetă tratamentul după trei săptămâni.

Elimină calculii renali


Deoarece are proprietăți diuretice,sucul de țelină stimulează eliminarea pietrelor la rinichi.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei