Sucul de cartofi tratează ulcerul, cancerul și bolile de plămâni



 

Sucul de cartofi este un remediu excelent pentru numeroase afecțiuni. Iată în câte moduri te poate ajuta.

Din compoziția cartofilor nu lipsesc carbohidrații,proteine,vitamina C,vitamina B6,potasiul,fierul,magneziul și zincul.
 

Beneficiile sucului de cartofi

-Este un remediu natural în tratarea gastritelor. Poți să bei înainte de mese câte o lingură de suc diluat într-o jumătate de pahar cu apă.

-Ajută și la tratarea ulcerului peptic,cât și duodenal. Se recomandă consumul a 50 ml de suc cu o jumătate de oră înainte micul dejun și de prânz.

-Scade nivelul zahărului din sânge și contribuie la ameliorarea afecțiunilor pulmonare.

-Cercetătorii japonezi au descoperit că sucul de cartofi conține substanțe care inhibă creșterea celulelor tumorale.

-Studiile efectuate de-a lungul timpului arată că acest suc stimulează organismul în lupta contra afecțiunilor hepatice,renale,diabetului,reumatismului și a bolilor cardiovasculare. Acest lucru se datorează conținutului mare de vitamina C din compoziția sucului,care întărește sistemul imunitar în fața bacteriilor și virusurilor.

-Sucul de cartofi poate fi consumat și în caz de slăbiciune sau oboseală fizică. Băutura se prepară dintr-un cartof de dimensiune mediu,un morcov și un măr.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:



Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei