Sucul de morcovi, remediu pentru bolile de stomac 

Alimentația nesănătoasă, lipsa sportului, nemâncatul dimineața etc., toate provocă creșterea cantității de aciditate în stomac, cauzând afecțiuni ca gastrită, arsuri la stomac, ulcer, durere de stomac.


Principalul simptom al gastritei este durerea de stomac, care poate fi acompaniată de alte simptome, precum arderi stomacale, balonare, gaze, senzație de greață, inflamația la nivelul gâtului. În plus, cel care contribuie foarte mult la dezvoltarea gastritei este stresul, care crește producția de hormoni numiți cortizol în organism care, la rândul lor, cresc cantitatea de acid gastric și provoacă durerea de stomac.

Gastrita lăsată netratată poate duce la cancer de colon. Pentru a combate gastrita sau pentru a o preveni, este important să îți schimbi stilul de viață și alimentația. De asemenea, medicamentele specifice pentru astfel de probleme nu trebuie ignorate. Pe lângă acestea, eficiente sunt și remediile naturale. Ele au capacitatea de a ameliora simptomele gastritei și ale altor boli de stomac.

Remediul care combate afecțiunile stomacale

Ai nevoie de:

-    1 cană de suc (proaspăt) de morcovi
-    3-4 frunze de mentă

Mod de preparare:

Spală cinci morcovi, curăță-i de coajă și pune-i în storcător. Toarnă sucul obținut într-un pahar, adaugă frunzele de mentă spălate, apoi amestecă în el cu o lingură. Bea sucul înainte de a mânca. De asemenea, îl mai poți bea ori de câte ori suferi de durere de stomac.

Beneficiile ingredientelor

Sucul de morcovi conține o cantitate mare de antixodanți, fibre și vitamina A. Toate aceste substanțe nutritive reduc producția excesivă de acid gastric din stomac, reducând aciditatea și durerea de stomac. Iar frunzele de mentă au abilitatea de a neutraliza acidul produs de stomac, având un efect de răcorire asupra inflamației.


Credit foto: www.boldsky.comS-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "