Top 9 leacuri cu sare 

Unul dintre cele mai vechi remedii în medicina tradițională este sarea. Cea grunjoasă, naturală, are în compoziție și o multitudine de substanțe minerale. O poți folosi sub formă de cataplasme sau dizolvată în apa de baie, pentru a alina diverse boli.

În tratamentele naturiste,folosește sare grunojoasă,nerafinată. Se extrage direct din apa marină (sare de mare) sau din pământ (sare gemă). Este 100 % naturală și nu suferă niciun proces chimic. Conține,în procent mare,clorură de sodiu,dar și magneziu,precum și oligoelemente benefice pentru sănătate.

1. Alungă durerile reumatice

Pentru alungarea durerilor cauzate de reumatism sau artroză,pregătește următorul amestec:dizolvă 5 kg sare de mare în apa caldă unei căzi. Amestecă bine. Stai în soluția salină timp de maximum  jumătate de oră. Repetă 10 zile la rând.

2. Remediu în răceală și gripă

Într-o tigaie,încălzește 1-2 mâini de sare grunjoasă sau de sare de mare. Pune sarea caldă (atenție,nu fierbinte!) într-un săculeț de bumbac,leagă-l bine la gură,aplică-l pe spate sau pe piept,în zona plămânilor. Poți ține comprese cu sare caldă și în zona tălpilor,pentru a stimula circulația.

Află care sunt celelalte leacuri pe clicksanatate.ro

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "