Frigărui cu somon și lămâie



 

Dacă te-ai săturat de frigăruile de porc sau de pui, îți propunem să le încerci pe cele cu somon. Sunt ușor de preparat și absolut delicioase.

Ingrediente

- 2 linguri oregano 

- 2 lingurițe semințe de susan 

- 650 g file de somon, tăiat cubulețe 

- 2 lămâi, feliate foarte subțire 

- ulei 

- sare 

- piper 

- 16 bețe frigărui înmuiate în apă 1 oră 

Mod de preparare 

Amesteci oregano cu semințele de susan, sare și piper, după gust. Așezi bucățile de pește și feliile de lămâie pe câte două bețe de frigărui, astfel încât să ai 8 frigărui cu somon la final. 

Le dai prin ulei, apoi prin mixul cu mirodenii, astfel încât să fie bine acoperite. Rumenești frigăruile 8-10 minute pe grătarul încins, întorcându-le din când în când. Servești imediat. 

Sursă: skinnytaste.com

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:



Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "