Ce să faci ca să-i câștigi încrederea șefului tău 

Nu este ușor să câștigi încrederea șefului, dar prin muncă, seriozitate și implicare te poți face remarcată. Iată cum trebuie să te comporți dacă vrei să fii considerată o bună angajată!

Vino cu soluții

Nu e nimic rău în a cere ajutorul, pentru că un șef bun va fi interesat să te sfătuiască spre binele companiei. Dar dacă te arăți copleșită de probleme, spui doar „Nu mai pot” și te aștepți ca șeful tău să aibă o idee, atunci să nu fi surprinsă dacă nu ți se va mai prelungi contractul sau vei fi concediată. Gândește-te la câteva soluții și propune-le șefului tău. Acesta va aprecia efortul tău și te va privi ca pe o angajată de nădejde. 

Acceptă-ți greșelile

Nu este recomandat să încerci să-ți acoperi erorile sau să dai vina pe ceilalți colegi. Dacă procedezi așa, șeful tău ar putea să-și dea seama de ceea ce încerci să faci și își va pierde încrederea în tine. Fii sincer dacă tu ești cauza problemelor și încearcă să nu mai faci aceleași greșeli pe viitor.

Asumă-ți atribuții dificile

Odată ce au făcut greșeli la un proiect precedent, angajatorii evită să își mai asume un rol important în următoarele proiecte, de teamă că nu vor reuși să-și ducă la bun sfârșit responsabilitățile. Învață din greșeli și asumă-ți riscuri. Astfel, vei putea evolua, iar șeful tău te va privi ca pe o personă perseverentă și muncitoare.

Învață să asculți

Fii atentă atunci când șeful tău încearcă să-ți explice ceva. Închide-ți telefonul și așează-l pe birou, cât mai departe de tine. Nu permite ca nimic și nimeni să-ți distragă atenția de la el, chiar dacă mai sunt colegi prin preajmă. Menține contactul vizual și lasă-i impresia că sunteți doar voi doi în birou.

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "