Cum îți păstrezi concentrarea? 

Ai nevoie de putere de concentrare pentru a-ți duce la bun sfârșit ceea ce ți-ai propus, în fiecare zi. De multe ori, ți se întâmplă să nu te poți concentra așa cum ar trebui sau, pur și simplu, îți pierzi de tot atenția. Care sunt factorii care duc la această stare și cum îți poți reveni?

Nu te lăsa distrasă

De cele mai multe ori, de-a lungul unei zile, obișnuiești să te lași distrasă de tot ceea ce se întâmplă în jurul tău. Începi o activitate, apoi primești un mesaj, o notificare sau sună telefonul. Aceste distrageri reprezintă un impediment în tot ceea ce încerci să faci. Încearcă să îți focusezi atenția și să o menții doar pe o activitate. Dacă reușești să te organizezi eficient, vei putea să îți duci la bun sfârșit tot ceea ce ți-ai propus în ziua respectivă.

Păstrează-ți calmul

Este important să îți păstrezi calmul și în cele mai tensionate momente. Dacă reușești să faci acest lucru, îți vei calma mintea și gândurile tale nu te vor mai împiedica să îți atingi obiectivele. Grijile care te apasă sunt prezente în activitatea ta și îți îngreunează puterea de concentrare. Învață să îți antrenezi mintea să funcționeze așa cum e mai bine pentru tine.

Încearcă meditația

Meditația poate să fie cheia succesului, în ceea ce privește puterea de concentrare. Dacă vrei să o îmbunătățești, cel mai relaxant și mai revigorant mod de a reuși este să începi să meditezi. La ce? La nimic. Faptul că vei reuși să îți golești mintea, te va face să reușești să îți antrenezi creierul să elimine orice îl poate distrage.

Viața ta este plină de provocări și de activități la care trebuie să faci față. De aceea, concentrarea este foarte importantă și trebuie să înveți singură cum să o recapeți sau, pur și simplu, să o menții.


S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "