Sfaturi utile să devii puternic. Cum să nu mai lași oamenii să te calce în picioare 

Consideri că ești un om de care alții profită? Te simți din ce în ce mai des călcat în picioare la muncă, acasa sau între prieteni? Atunci este timpul să descoperi ce om vrei să fii. Ține piept răutății celor din jur cu aceste sfaturi utile să devii puternic:

Sfaturi utile să devii puternic:


Apreciază-te mai mult


E cel mai important pas căci vei învăța să nu mai confunzi răbdarea cu subestimarea. Iubește-te pentru a putea respinge la timp ceva sau pe cineva care nu e demn de timpul, energia și atenția ta.

Nu te mai compara cu alții


Comparația duce la diminuarea stimei de sine. Este asemeni unei boli. Te face să te simți anormal!

Descoperă-ți dorințele


După ce valori îți conduci viața? Fii specific în dorințele tale! Ignoranța nu te va ajuta să faci diferența între bine și rău.

Învață să spui “nu”


Dacă nu poți răspunde cuiva cu „da” atunci când îți cere ajutorul, învață să spui „nu”. E dreptul tău să alegi! Când cineva îți provoacă incomodități, spune “nu”. Îți vei mulțumi pentru asta!

Niciodată să nu fi de acord cu mai puțin decât meriți


Nu contează cine încearcă să îți submineze valorile, nu fi de acord. Meriți să fii respectat și fericit. Nu te lăsa dominat de frică!

Nu îți mai fă griji legate de ce gândesc oamenii despre tine


Oamenii vorbesc oricum, tu nu ai nevoie de aprobarea cuiva. Nu contează dacă altora nu le place punctul tău de vedere. Nu le permite să-ți schimbe obiectivele, nevoile și dorințele.

Sursa: secretele.com

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "