Yoga te ajută să evoluezi în carieră 

În ultima perioadă, tot mai mulți oameni au început să practice yoga, deoarece avantajele se extind dincolo de stilul de viață de zi cu zi, inclus în lumea muncii. Iată 5 modalități prin care yoga te ajută să-ți îmbunătățești cariera.


Odată ce începi să practici un sport, îți dai seama ce efecte pozitive are asupra ta.

Yoga te învață să-ți impui anumite limite

Yoga este o progresie graduală, blândă, unde nu trebuie să concurezi cu nimeni, nici chiar cu tine. În plus, yoga ne reamintește că nu putem fi cei mai buni în toate și că trebuie să fim buni cu noi înșine pentru a evolua sănătos.

Yoga te învață că poți face imposibilul atâta timp cât ai răbdare

Toți am avut acel moment în care am crezut că nu mai putem face nimic. Însă, cel mai important lucru este să încerci și să ai răbdare și apoi îți vei da seama că ai reușit să faci ce credeai că e imposibil. Yoga te învață, cu pași mici și perseverență, că îți poți atinge obiectivele, indiferent dacă sunt mari sau mici.

Yoga te ajută să îți păstrezi calmul în situații stresante

Este destul de ușor să îți dau seama cum poți folosi această abilitate la locul de muncă. Fie că te duci la un interviu, fie că dai un examen sau pur și simplu treci printr-o perioadă stresantă, respiri adânc de câteva ori. Acest exercițiu poate face minuni în perioadele în care ești stresată, calmându-te.

Yoga ne reamintește că trebuie să ne relaxăm ca să ne putem concentra asupra lucrurilor importante

Problemele pe care trebuie să le rezolvăm în fiecare zi la locul de muncă ne fac să uităm de noi. Pentru a te relaxa, practică 30 de minute de yoga după ce ajungi acasă. Momentele de meditație te ajută să reflectezi asupra vieții și asupra lucrurilor cu adevărat importante, ajutându-te să ai mai multă încredere în tine.

Yoga te învață să ai încredere în abilitățile proprii

Yoga este terapia care te ajută să elimini gândurile negative. Concentrează-te asupra mișcărilor și a respirației în timpul practicării și, astfel, îți vei da seama de propriile forțe și abilități.  

Yoga te poate ajuta să-ți îmbunătățești cariera, deoarece te ajută să înțelegi cine ești. Decât să te concentrezi asupra a ceea ce își doresc ceilalți de la tine, practicând yoga te vei redescoperi pe tine, dezvoltându-te.

Yoga, ca o combinare între exerciţii și meditație, este practicată de mai bine de 5 000 de ani.


Credit foto: www.hdwallpapersrocks.com
S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Remedii pentru picioare umflate-nr.25(503)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "