6 citate motivaționale care te încarcă pozitiv 

Câteva cuvinte dintr-o propoziție pot avea un impact pozitiv asupra noastră după ce le citim, ele având capacitatea de a ne face să vedem lucrurile în modul în care înainte nu le vedeam. De asemenea, ele pot avea influență asupra felului în care ne trăim viața!


Există o listă cu câteva citate motivaționale, pe care ar trebui să le citim de fiecare dată când nu se simțim bine. Iată care sunt:

1. ”Norocul este o parte din plan.” Branch Rickey

Acest citat ne spune că lucrurile nu se întâmplă fără un motiv. Tot ce trebuie să facem este să depunem puțin efort ca lucrurile să meargă așa cum ne dorim. Cu puțin efort, vom reuși să ne planificăm norocul.

2. ”Nu îți calcula acțiunile, începe doar să le numeri atunci când încep să doară. Atunci începem să le numără, pentru că în acel moment contează cu adevărat, asta te face să fii un campion.” Muhammad Ali

 Victoria este obținută cu adevărat numai când sunt depuse cele mai multe eforturi, iar ea trebuie sărbătorită cu toți cei care au participat la obținerea ei.

3. ”Ieri este istorie. Mâine este un mister, astăzi este un dar de la Dumnezeu, de aceea se numește prezent.” Joan Rivers

Acest citat mai are nevoie de explicații?

4. ”Cel care pune o întrebare este considerat un nebun timp de cinci minute. Cel care nu întreabă rămâne un nebum pentru totdeauna.” Confucius

Dacă nu punem întrbări, atunci nu vom afla răspunsul. În schimb, nu trebuie să te temi să întrebi, deoarece oamenii îți vor aprecia curiozitatea.

5. ”Singurul mod de a fi pe deplin mulțumit este să faci ceea ce consideri tu că sunt fapte mărețe. Iar singurul mod prin care poți să faci lucruri mărețe este prin iubirea față de ceea ce faci. Dacă încă nu ți-ai descoperit pasiunea, continuă să cauți. Nu te complace și nu îți pierde speranță!”

Secretul realizării lucrurilor minunate este să iubești ceea ce faci. Tot ce trebuie să faci este să continui să urmezi pașii care te pot apropia de cariera pe care ți-o dorești.

6. Pot rezuma în trei cuvinte tot ce am învățat despre viață: merge mai departe!” Robert Frost

Indiferent de ce ți se întâmplă, bun sau rău, trebuie să te bucuri de faptul că viața merge mai departe.

Credit foto: www.friendskorner.com
S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "