Regulile pe care orice femeie demnă le respectă 

Iubirea vine la pachet cu o serie de multe alte lucruri: încredere, respect și comunicare. Femeile nu mai sunt considerate de mult timp "sexul slab" și vor să fie situate la același nivel cu bărbații. O femeie demnă nu se va sacrifica niciodată în numele iubirii și își va menține mereu părerile și convingerile. 

Iată care sunt lucrurile pe care orice femeie demnă le va cere într-o relație:  

1. Respect

Trebuie să te respecte. Aceasta este baza relației. Dacă vrea să-l respecți, trebuie să respecte, atât pe tine cât și opiniile, și corpul tău.


2. Deschidere

O femeie demnă știe că numai apropierea ajută la crearea unei legături adevărate. Ea este gata să se deschidă bărbatului, însă așteaptă același lucru de la el.


3. Independență

Respectul bărbatului ar trebui să se extindă la independența și libertatea ta. El trebuie să înțeleagă că ești o persoană separată cu propria individualitate. Ar trebui să-ți permită să faci ceea ce-ți place, să-ți îndeplinești visurile și să-ți atingi obiectivele.


4. Propria demnitate

O femeie demnă este încrezătoare în sine. Își cunoaște punctele forte și punctele slabe, se îmbunătățește întotdeauna. Are convingeri și valori puternice. Și bărbatul nu ar trebui să încerce să o schimbe.


5. Comunicare

Nu trebuie să te pierzi în presupuneri. Nu trebuie să fii cu cineva care nu poate comunica cu tine. Ar trebui să aveți conversații profunde. Trebuie să-și împărtășească sentimentele cu tine.


6. Încredere

Fără încredere nu există relații sănătoase. Fiecare dintre voi trebuie să aveți încredere și să simțiți încrederea. Bărbatul tău trebuie să creadă în tine și să-ți permită să trăiești acea viață pe care ți-o dorești.


7. Egalitate

Bărbatul nu trebuie să te privească de sus sau de jos. Trebuie să fiți parteneri egali.


8. Fidelitate

O femeie demnă nu tolerează trădarea. Stabilește-ți standarde înalte și nu le micșora.


Tu ce părere ai? Te încadrezi în aceste caracteristici ale femeilor cu demnitate?


Sursă: relatii.net

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "