Ce să nu păstrezi niciodată sub pat 

Dacă te simți mereu obosită și ai un somn agitat, ar fi bine să arunci o privire asupra lucrurilor pe care le ai ascunse sub pat. Potrivit regulilor Feng Shui, anumite obiecte din cameră amplasate greșit îți pot lua din energia pozitivă și îți vor transmite stări negative. 

Patul, un loc plin de energii

Patul este locul în care îți petreci o bună parte a timpului, fiind locul în care se petrec cele mai multe schimburi de energii. Se spune că obiectele asociate cu patul atrag vibrații negative, de aceea, e bine să nu așezi nimic sub el. În Feng Shui, Chi este o energie care trebuie să circule direct la tine și să vegheze atât deasupra ta, cât și dedesubtul tău. Dacă vei păstra vreun obiect personal sub locul în care dormi, vei observa cum sănătatea, norocul și relațiile personale vor începe să fie afectate, rând pe rând. Pentru a-ți spori energia, îndepărtează-le pe toate, curăță bine locul și stropește cu apă și busuioc.

Obiectele care trebuie îndepărtate imediat

Există câteva lucruri care nu ar trebui să existe sub patul tău. Printre ele se numără:

• Orice îți provoacă amintiri neplăcute sau triste – Chi, vibrația pozitivă, este împiedicată să ajungă direct la tine

• Fotografii sau cadouri din relațiile anterioare – îți vor aduce ghinion pe plan amoros

• Haine murdare și încălțăminte uzată – îți stoarce energia

• Plante neîngrijite sau moarte – te pot îmbolnăvi

• Obiecte stricate sau nefolositoare – îți sabotează norocul

• Gadget-uri și dispozitive electronice pe care nu le mai folosești – îți transmit teamă și nesiguranță de sine

Amplasarea corectă a patului  

Amplasarea patului în decorul dormitorului sau a unei camere are o foarte mare importanță. Nu se așează la întâmplare. Principiile Feng Shui sustin că cel puțin o latură a patului trebuie să fie fixă pe un perete pentru a da senzația de protecție.

Cum se stabilește poziția ideală?

In primul rând, în functie de locul în care se află ușa de la intrare în cameră. Filozofia Feng Shui are câteva principii referitoare la acest aspect. De exemplu, nu este bine ca patul să se afle pe același perete cu ușa, fiindcă acest lucru nu va permite să vezi usor persoanele care intră în cameră.

Sursă foto: www.interiordecorz.com 


S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "