De ce îți lipsește motivația? Trucuri care te ajută să gândeşti mai pozitiv 

Primul și cel mai important motiv pentru care te poți simți nemotivat, stă chiar în modul tău de a gândi. Dacă ai mereu gânduri negative și nu reușești să vezi și partea bună a lucrurilor, nu ai cum să fii motivat. Astfel, percepția ta despre viață este prima care trebuie schimbată. Nu există activități pe care nu le poți face, în viață. Ai nevoie doar de motivația necesară să te apuci de treabă. Și, la fel de important, să crezi în tine și în forțele tale. Ce anume te împiedică să fii motivat?

Vezi doar partea negativă a lucrurilor

Atunci când ești cu gândul la tot ce e mai greu și mai rău, este dificil să îndrăznești să încerci ceva nou sau chiar mai mult decât atât, să începi o activitate. De multe ori, pentru că nu crezi în reușita ei, renunți înainte să cunoști toate aspectele care o cuprind.

Nu vezi oportunitatea

Atunci când ți se ivește oportunitatea, trebuie să te motivezi singură și să pornești la drum. Atunci când ești preocupată să te descurajezi singură, oportunitatea trece pe lângă tine și te demotivezi și mai mult.

Dai vina pe ceilalți

Atunci când toți cei din jurul tău sunt vinovați pentru eșecul tău, nu reușești să înveți nimic din greșelile tale și să te motivezi să faci lucrurile mai bine data viitoare. Astfel, rămâi mereu în urmă și în umbră.

Modul în care te percepi pe tine se reflectă în orice activitate faci. Încrederea în tine este foarte importantă și trebuie să înveți să te motivezi singură. Nimeni nu poate face acest lucru mai bine ca tine. Astfel, vei putea să te implici în ceea ce îți dorești și să ai parte de reușită.

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "