Inelele mistice din palmă. Ce reprezintă și ce spun despre tine 

Cu siguranță ai auzit de linia vieții ori de linia inimii, care, se zice, prezic destinul și relațiile sentimentale. Despre inelele care se află la baza degetelor se cunoaște însă mai puțin. 

De mii de ani,cei ce cred în predicțiile semnalate de liniile,cercurile,punctele sau petele din palmă se bazează pe acestea pentru a ști ce le rezervă soarta. Ca să afli care-ți sunt înclinațiile,studiază-ți palma stângă,pentru a identifica inelele mistice. Ele se găsesc la baza degetelor și apar ca niște semicercuri. Ele oferă informații prețioase despre înclinațiile și predispozițiile unei persoane.Fiecare dintre acestea are legătură cu un astru ceresc și are o semnificație aparte.

Citește și:Ştii de ce se poartă verigheta pe degetul inelar?

Inelul lui Jupiter sau al lui Solomon

Se găsește la baza muntelui lui Jupiter (rădăcina degetului arătător) și poate fi reprezentat de un semicerc drept sau curbat,trasat clar ori întrerupt,care se termină aproape de linia vieții. Inelul brăzdat de multe linii denotă că te vei zbate foarte mult ca să obții ce vrei de la viață. Persoanele care nu au inelul însoțit de linii scurte sunt generoase,foarte ambițioase,au succes în domeniul educației și nu pot fi induse în eroare de cei care fac tot posibilul să pară altfel decât sunt în realitate. În plus,au calități de lider și-i îi citesc cu ușurință pe cei din jur. Dacă ai un astfel de inel,înseamnă că prima impresie pe care ți-o faci despre cineva pe care de-abia l-ai cunoscut este corectă. Unul din defectele acestor persoane este că vor să obțină beneficii maxime fără să depună foarte mult efort. Asta duce la frustrări,în ultima parte a vieții.

Inelul lui Saturn

Este un semicerc care înconjoară baza degetului mijlociu,și,care pornește,de obicei,de sub degetul arătător. Puțini sunt cei care au acest tip de inel. Semicercul poate fi alcătuit din mai multe linii scurte care se suprapun. Pentru că se întâlnește rar,este considerat prevestitor de rău. Persoanele care au un astfel de inel tind să fie foarte serioase și singuratice și nu știu să se bucure de lucrurile mărunte și frumoase ale vieții. Ele se așteaptă mereu ca lucrurile să nu le iasă așa cum își doresc și nimic nu le poate scoate asta din minte. Ele nu au sorți de izbândă în demersurile pe care le fac și au un stil de viață haotic. Acest inel poate fi întâlnit la persoanele care își ghidează viața după perceptele religioase.

Inelul Soarelui

I se mai spune și inelul lui Apollo și se află la baza degetului inelar. Se spune că inelul soarelui blochează creativitatea și cei care-l au se confruntă cu eșecuri repetate în viața lor,pe orice plan. Ei duc o viață simplă,sunt foarte mândri și egoiști.Dacă linia este foarte scurtă,înseamnă că-ți va fi foarte greu să ai succes în viață,indiferent de cât de mult încerci să schimbi asta. În general,oamenii care lucrează în întreprinderi și instituții au acest tip de inel. Un semicerc clar le este specific celor care nu apreciază arta și literatura,pe când unul întrerupt se întâlnește la cei care au o căsnicie grea.

Citește și:Ce spune forma degetelor despre tine

Inelul lui Mercur

Înconjoară degetulmic. Se spune că persoanele care-l au tind să se confrunte cu multe dificultăți în tinerețe. Acesta este și motivul pentru care prezența acestui inel nu este considerată de bun augur în chiromanție.

Inelul lui Venus

Este cunoscut și ca inelulfamiliei și formează un semicerc la baza degetului mare. Dacă el este clar și bine definit,înseamnă că ești foarte loial familiei tale. Un semicerc puțin vizibil este orientat spre cei care au tendința de a se distanța de cei dragi. Dacă aceast semicerc este precedat de linii mai scurte,asta arată că deții un imobil sau un vehicul de agrement,pe care le utilizezi sau le închiriezi.

Știai că...

... dacă semicercul care desparte degetul mare de palmă este clar,vei trăi în aceeași casă pentru mulți ani? Dacă el este fragmentat,înseamnă că te vei muta frecvent.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei